online training LOOK

LOOK: hét online training platform voor de startende ondernemer die succes wil!

Als startende ondernemer heb je veel vragen. Wat is SEO, bijvoorbeeld? Hoe ziet de klantreis van jouw ideale klant eruit? En hoe kun je je doelgroep zo goed mogelijk bereiken? Liesbeth Uithol besloot dat er een online training platform moest komen om mensen zoals jou te helpen een goede start te maken. Zo ontstond LOOK: een laagdrempelig platform boordevol online trainingen en handige informatie waar je als starter echt iets aan hebt. Lees er hier alles over! 

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App

Inhoud

Een stroeve start als zzp’er

Veel mensen die hun baan opzeggen om het ondernemerschap te omarmen, lopen vroeg of laat tegen problemen aan. De start als zzp’er kan vrij stroef zijn. Zeker wanneer je het gevoel hebt dat je alles alleen moet doen. Er is immers geen baas die je op weg helpt of je vertelt wat je moet doen. Maar laten we eerlijk zijn: dat wilde je ook niet meer. Daarom heb je de keuze gemaakt om zelfstandig te worden!  

Toch kan de start als ondernemer pittig zijn. Misschien kom je niet zo snel aan klanten of opdrachten als je zou willen of begrijp je vrij weinig van de belastingregels over het ondernemen. Heb je wellicht direct te maken met een klant die weigert te betalen of weet je niet hoe je veilig werken kunt? En wat is SEO eigenlijk écht, behalve een belangrijk onderdeel van je website voor Google? Heb jij ook veel van dit soort vragen? Dan is het fijn als je hier hulp bij krijgt.  

Waar moet je allemaal over nadenken als startende zzp’er?

Er zijn ontzettend veel dingen om rekening mee te houden wanneer je gaat ondernemen.

Natuurlijk hoef je niet alles in één keer te doen en leer je gaandeweg steeds meer. En val je een keer, dan sta je daarna weer op en ga je verder.

Van fouten maken leer je, alhoewel we natuurlijk liever alles in één keer goed doen. Is dat mogelijk? Dat denk ik eerlijk gezegd niet.

Toch is het fijn wanneer je de juiste informatie tot je kunt nemen om zoveel mogelijk te leren. Ontdek onder andere hoe het Instagram algoritme werkt, zodat je social media optimaal kunt inzetten voor je bedrijf.

En leer hoe de btw-aangifte voor de Belastingdienst uitgevoerd moet worden. Wel zo handig, wanneer je (nog) geen boekhouder hebt om dit voor je te regelen. 

Een goed begin is het halve werk: LOOK helpt je op weg!

Maar waar vind je zulke hulp? Wie heeft er immers tijd om startende ondernemers als het ware ‘op te leiden’? Liesbeth Uithol, oprichtster van het online training platform LOOK pakte deze taak met beide handen aan. Zij ontwikkelde een platform waar starters alles leren wat zij willen weten, zodat zij direct goed van start kunnen gaan!  

LOOK biedt ontzettend veel waarde wanneer je veilig werken wilt en bijvoorbeeld als doel hebt om een eigen bedrijf te starten zonder geld.

In elke online training leer je iets nieuws. Iets waar je als startende ondernemer echt iets aan hebt.

Bovendien is elke online training gemaakt door een expert op dat gebied. Je weet hierdoor zeker dat de informatie die je tot je neemt, waardevol is en afkomstig is van iemand die er écht verstand van heeft.

Daarom is LOOK het ideale online training platform voor de beginnende zzp’er

LOOK online traininng STartpagina

Wat is LOOK voor online training platform?

Op LOOK vind je allerlei informatie in videovorm. Dat betekent dat elke online training is opgenomen en dat je alleen maar video’s hoeft te bekijken.

Geen ellenlange teksten of ingewikkeld gedoe, gewoon op ‘play’ klikken, kijken en luisteren. En ondertussen aantekeningen maken voor jezelf, natuurlijk!

Het handige van dit online training platform, is dat je elke video zo vaak kunt bekijken als je wilt.

Weet je niet meer precies hoe het zat met de klantreis of word je ’s ochtends wakker met de vraag ‘wat is SEO?’ in je hoofd? Dan open je LOOK en bekijk je gewoon de bijbehorende video. Aan de titel van elke video kun je duidelijk zien waar deze over gaat. Heel handig, vind ik zelf!

De onderwerpen zijn heel divers: SEO, fotograferen met je smartphone, zelfverzekerd kleden, branding & design, mindset, ondernemen met personeel, website bouwen, Instagram, je bedrijf bouwen, ..

Wat zijn de LOOK voordelen?

LOOK kent meer voordelen als online training platform! Ik heb ze hier even opgesomd, zodat je in één oogopslag ziet hoe waardevol dit platform voor jou als starter zal zijn

Voor startende ondernemers; 

✅ Veel content beschikbaar (en er kan alleen maar meer bij komen!); 

✅ Handige informatie voor iedereen: online trainingen over alle aspecten van ondernemen; 

✅ Je hebt zo alle informatie op één plek, dus je hoeft niet meer zelf op onderzoek uit. LOOK is jouw alles-in-een online training platform; 

✅ Alles in videovorm; 

✅ Leer veilig werken en voorkom het maken van veelvoorkomende fouten; 

✅ Een lidmaatschap kost slechts €15 excl. btw voor heel 2022! 

Leuk cadeau voor startende ondernemer!

Ben je zelf geen startende ondernemer, maar ken je iemand die wel net de wereld van het ondernemen betreedt? Dan is LOOK een ontzettend leuk cadeau voor startende ondernemer!

Door iemand een lidmaatschap op LOOK cadeau te geven, help je diegene een succesvol bedrijf te starten. Dat is toch ontzettend waardevol?

Zie het als een cursus zelfstandig ondernemen voor beginners, maar dan wel één waar je echt iets aan hebt. Voor dat bedrag van €15 per jaar (excl. btw) is het ook nog eens heel leuk om dit cadeau te geven.

Net als mijn cursus website bouwen voor beginners! Een goed begin is het halve werk, zoals je weet. Precies daarom vind ik het heel belangrijk om mensen te helpen. Ik heb overigens zelf ook mijn steentje bijgedragen aan het LOOK online training platform.  

Mijn eigen bijdrage aan LOOK als online training platform

‘Kickstart met efficiënt ondernemen door Mirjan van der Meijden’, dat is de training die ik beschikbaar stel aan LOOK.

Het is een korte training waarbij je eerst leert om jouw business in kaart te brengen. Daarna hebben we het over de juiste tools voor jouw onderneming en bespreken we uitgebreid het onderwerp ‘efficiënt ondernemen’.

In de How-To video’s die daarna volgen, zie je hoe je alles in de praktijk kunt toepassen. Ik weet zeker dat je hier als startende zzp’er veel aan hebt! 

LOOK kijkje

Meest gestelde vragen

Heb je na het lezen van deze LOOK review nog vragen over dit online training platform? Wil je bijvoorbeeld een eigen bedrijf starten zonder geld, meer leren over het Instagram algoritme of je meer verdiepen in veilig werken? Lees nog even door. De meest gestelde vragen helpen je verder.

1. Hoe kan ik lid worden van het LOOK online training platform?

Yes! Superleuk dat je lid wilt worden van het LOOK online training platform. Dit is dé plek waar jij als startende zzp’er alle kennis tot je kunt nemen die je nodig hebt. Ik weet zeker dat het nu helemaal goed komt met o.a. personeel aannemen zzp, het bepalen van de klantreis en het vergroten van jouw online zichtbaarheid.

Lid worden van LOOK doe je door te klikken op één van de links in dit artikel. Dan kom je op de aanmeldpagina terecht. Maak een account aan, betaal de (extreem lage prijs) van €15 excl. btw en profiteer een heel jaar lang van wat alle experts je te vertellen hebben! 

2. Kan ik een eigen bedrijf starten zonder geld?

Ja, een eigen bedrijf starten zonder geld is mogelijk.

Hoe je dit doet, leer je ook op het online training platform LOOK.

Wanneer je over de juiste kennis beschikt en weet hoe je de juiste mensen kunt aantrekken, heb je namelijk helemaal geen groot startkapitaal nodig.

Creatieve en ontwikkelde mensen hebben vaak een streepje voor, omdat zij in staat zijn om problemen op een andere manier op te lossen.

Dankzij het LOOK platform leer jij jezelf als startende zzp’er ook te ontwikkelen en zal je ongetwijfeld een vliegende start maken. 

3. Leer ik op LOOK personeel aannemen zzp?

Ja, je kunt ook leren hoe personeel aannemen zzp werkt via LOOK. Dat begint namelijk al bij je online zichtbaarheid.

Laat zien wie je bent en wat je doet met je bedrijf. Dan inspireer je niet alleen klanten, maar ook mogelijke medewerkers.

Vaak kun je de opgedane kennis dus voor meerdere doeleinden inzetten: niet alleen voor het optimaliseren van je klantreis, maar ook voor het aantrekken van mensen die jouw business van binnenuit helpen groeien! 

4. Ingeschreven KvK, wat nu?

Sta jij echt nog in de startblokken? Net ingeschreven bij de KvK en nu vraag je je af waar je in hemelsnaam aan begint?

Geen zorgen, want het LOOK platform behandelt allerlei aspecten van het ondernemerschap. Ook die aspecten waar jij vragen over hebt of waar je momenteel nog weinig tot niets van begrijpt. Je bent echt niet de enige startende zzp’er met vragen en je hoeft het absoluut niet alleen te doen.

LOOK is er voor iedereen, dus ook voor jou! 

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App