Canva

Zelf ontwerpen in Canva

Clogo-canvaanva is een van de eerste tools, waarin je als ondernemer gemakkelijk zelf ontwerpen kan maken voor advertenties, ebooks, visueel materiaal voor je website en nog veel meer.
Heel veel templates maken een goed ontwerp eenvoudig. Kleuren, fonts en afmetingen maak je helemaal op maat. De bibliotheek met foto’s, iconen, lijnen en maakt het gemakkelijk om te starten, je ontwerpen download je vervolgens of je deelt ze direct op social media. Het is ook eenvoudig om met anderen samen te werken aan je ontwerpen. Inmiddels is het ook mogelijk om foto’s van je social media account binnen te halen in Canva, mits je koppelt met dat account.

De gratis versie van Canva geeft je al superveel mogelijkheden. Met het betaald account kan je je eigen branding toevoegen, krijg je meer illustraties en kan je je ontwerpen organiseren in mappen.

Wil je graag snel aan de slag met Canva?

Klik hier om de tutorials van Canva in HowToHotspot te bekijken (alleen voor leden).
Een alternatief is de stap-voor-stap online training ‘Maak je mooiste ebook in Canva in 5 stappen’, waarin ik je stap voor stap help om een ebook of werkboek te maken in Canva. Gaandeweg leer je ook allerlei Canva-hacks. Klik hier om meer over deze training te lezen.

Website: Canva