logo camtasia

Camtasia is een zeer uitgebreide en gebruiksvriendelijke tool voor schermopnames van presentaties en het bewerken van video’s.

Het opnemen van je scherm is eenvoudig. Ook het bewerken van video’s in Camtasia is niet moeilijk.

De uitgebreide mogelijkheden maken het misschien wat onoverzichtelijk in het begin. Overgangen, teksten, green screen, picture-in-picture, filters, vertragen/versnellen, en nog veel meer effecten om je video helemaal zo te maken als jij het wil.
Importeren van powerpoint bestanden en het toevoegen van quizzen is uniek voor Camtasia (voor zover ik weet).

Camtasia is een betaalde tool uit het bovensegment.

Graag snel aan de slag met Camtasia?
Klik hier om de tutorials van Camtasia in HowToHotspot te bekijken (alleen voor leden).

Website: Camtasia

HowTo hotspot gebruikt affiliatelinks op haar website. Dit doe ik alleen voor producten die ik zelf getest heb en waar ik achter sta.