logo ScreenflowScreenflow is uitgebreid en behoorlijk gebruiksvriendelijk. Goed om te weten: Het is Mac only en je downloadt het op je Mac.

Screenrecording met of zonder opname van je webcam is eenvoudig. Neem het geluid op van je computer, een externe of interne microfoon.

Neem je hele scherm op of maar een deel. en als je je iPhone verbindt met je Macbook neem je ook eenvoudig het scherm op van je iPhone. De schermopname en elke andere video kan je bewerken en vervolgens delen via YouTube, Vimeo of andere kanalen.

Screenflow heeft uitgebreide bewerkingsmogelijkheden om professionele video’s te maken. Filters, teksten, grafische elementen plaats je waar je ze wil hebben, animaties, bewerkingen van audio, greenscreen en picture in picture zijn allemaal mogelijk.

Je betaalt een eenmalige fee en vervolgens voor updates. Meestal kan je een versie overslaan.

Graag snel aan de slag met Screenflow?
Klik hier om de tutorials van Screenflow in HowToHotspot te bekijken (alleen voor leden).

Website: Screenflow