Jouw Business - Jouw Leven - Jouw tijd

Hoe mooi zou het zijn als je start als ondernemer en  een doos thuis gestuurd krijgt met daarin kant en klaar wat je moet doen, aanschaffen en leren om je business te laten groeien op jouw voorwaarden.

Helaas is de werkelijkheid anders en word je net als al je mede-ondernemers door schade en schande wijs.

De focus ligt vooral op de klanten; het krijgen van klanten en het leveren van je product of dienst. Logisch natuurlijk.

Maar er is meer te doen. Denk even terug aan de ijsberg die grotendeels onder water zit. Wat daar gebeurt stuurt het hele ding.

Dus het is noodzakelijk om ook daar je zaken op orde te hebben. En dan het liefste zonder dat het je heel veel tijd kost of dat je en enorm team moet managen om resultaten te bereiken.

Uitbesteden lijkt de meest logische stap als je bepaalde taken zelf niet meer kan of wil doen. Maar is dat wel zo slim als je wil groeien? Het geheim van tijd creëren leg ik je uit in video één. Je zult ontdekken dat de oplossing die het meest logisch lijkt, dat zeker niet is.

In video twee deel ik met je waarom veel ondernemers niet met systematiseren beginnen. En je ontdekt ook hoe onnodig dat is.

In de derde video help ik je op weg om in 5 stappen te starten met systematiseren, zonder dat je een enorme bak met tijd, geld en mensen nodig hebt.

Tijd creëren

waarom je niet start

starten in 5 stappen

Making Systems Work

Als je na het kijken van deze video’s meer wil weten of wil verkennen wat Making Systems Work jou kan opleveren, plan dan nu een verkenningsgesprek in.