Nog meer weten?

Online ondernemer, bedenker en eigenaar van HowToHotspot. Mensen die mij goed kennen, vinden me eigenwijs en onafhankelijk, niet bevattelijk voor de mening van anderen, maar toch ook wel lief 😉

Verder ben ik analytisch, creatief, introvert – maar houd ik wel van video – en in voor nieuwe dingen met een heel brede belangstelling.

Wat vind ik belangrijk?

Voor mij is het belangrijk dat techniek een doel dient.
Geen techniek om de techniek, maar techniek met een functie.
En dan niet voor de ontwikkelaar of verkoper, maar voor de gebruiker.
Jij en ik, wij moeten er mee werken, dus daarom moet het bij ons en ons bedrijf passen.

Maar ik ga nog een stap verder.
Ik wil dat tools en techniek ons verder brengen; inzet van tools en automatiseren is geen doel, maar kan wel helpen doelen te bereiken.

De juiste tools op de juiste manier geïmplementeerd, dat kan jouw bedrijf verder helpen.
En ik ben toevallig heel goed in het helpen bij het maken van de juiste keuzes en goed implementeren.

Wat zou je nog meer van mij willen weten?

Mijn droom is het opbouwen van een online onderneming, die online ondernemers – grote en kleine – helpt geld en tijd te besparen met de juiste tools op de juiste manier ingevoerd. Elke dag komt die een dagje dichterbij, maar er is meer.

Ik ben inmiddels alweer een hele tijd gelukkig getrouwd met Ger en samen hebben we soms best wat te stellen met onze drie mooie kinderen. Zeker toen onze oudste knokte tegen kanker.

Zij hebben alledrie op hun eigen manier last van hun dyslexie, wat mij helpt om heel creatief te zijn in het kijken naar wat zij nodig hebben.
Hoe zij het beste kunnen leren en met name floreren, want dat valt niet mee in het huidige schoolsysteem.

Daarnaast vind ik mijn vierkante meter moestuintjes super leuk om bij te houden en sta ik 2 keer per week op het hockeyveld. En als het even kan gaan we er met ons gezin op uit; huttentochten in de bergen, fietsvakanties of lekker naar Italië, mijn favoriete vakantieland.

Wie kan ik het beste helpen?

Ondernemers, zoals coaches en trainers, maar ook adviseurs en kleinere webwinkels, help ik om snel te vinden wat ze zoeken als het gaat om online en offline business tools.

Ondernemers die niet alles kunnen of willen uitbesteden, maar ook niet heel veel tijd kwijt willen zijn aan het zoeken naar de juiste tutorial of how to.

Waar kom ik vandaan?

Begin 2007 werd ik ZZP (zelfstandige zonder personeel), omdat ik beter dacht te kunnen werken zonder baas. En dat bleek zo te zijn. Heerlijk om zelf te kunnen bepalen wanneer ik wel en niet werk en wat ik wel en niet aanpak. Bovendien biedt het ongekende mogelijkheden om nieuwe, innovatieve dingen te doen.

Daar is howtohotspot het bewijs van. Ik werkte daarvoor namelijk ruim 20 jaar in projecten in diverse ziekenhuizen waar ik zorgprofessionals ondersteunde en hielp om de meest optimale situatie te creëren voor het werkten met een elektronisch patiëntendossier. Een hele andere wereld, maar wel vol met mensen met een missie om anderen te helpen.

Waarom wil ik juist jou helpen?

Ik geloof dat ondernemers, met name trainers, coaches en adviseurs, juist in deze tijd het verschil kunnen maken. En dat kan alleen door zich te concentreren op het helpen van hun klanten, dat te doen waar ze het beste in zijn.

De rest is maar bijzaak en moet zo snel en gemakkelijk mogelijk gedaan kunnen worden. En als een ondernemer veel zaken zelf in de hand wil houden, dan moet dat mogelijk zijn. Veel kleinere zelfstandigen willen dat graag en het mag hen niet te veel tijd of frustratie opleveren. Daarom dus.

Plus, de mogelijkheden van automatiseren zijn enorm. Als je nog niet overtuigd was, dan heeft Corona ons dat wel laten zien.

Wanneer kunnen we goed samenwerken?

In de afgelopen jaren heb ik steeds de brug gevormd tussen gedreven professionals die hun werk wilden doen en techniek (of techneuten) die de software maakten of inrichtten.

Steeds was ik in staat om de vertaalslag te maken van wat professionals van software nodig hadden tot hoe de software hen hierbij kon ondersteunen. En in de wereld van artsen, verpleegkundigen en andere zorgprofessionals was en is dit hard nodig.

Mijn sterke punten zijn:

  • om snel inzicht te krijgen in de processen
  • om de juiste tools en een passend niveau van automatisering te kiezen en (te helpen) inrichten
  • om de techniek uit te leggen aan professionals, zodat zij tools gebruiken om te versnellen en focus te houden op wat voor hen belangrijk is

Wat bied ik je met howtohotspot.nl?

HowToHotspot.nl, de naam zegt het al.
Dit beoogt precies dat wat ik eerdere beschreef.
Uitleggen hoe je iets doet in bepaalde software, stap voor stap, zodat je het meteen kan toepassen in jouw situatie.  En je kiest zelf of je video kijkt of leest, net wat bij jou past.

HowToHotspot wordt de hotspot waar je Nederlandstalige uitleg vindt voor elke business tool die je gebruikt.

Dat betekent dat je voor elke ‘Welke tool heb ik nodig voor….?‘ en ‘Hoe werkt deze tool’ vraag bij mij terecht kan. Je hoeft niet meer te zoeken, je gaat het vinden.
Weg tijdverlies, weg frustratie!
Lekker werken met je klanten.