Review Jouwweb

Jouwweb review – De beste tool om eenvoudig een website te bouwen?

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App

Wanneer je mensen decennia geleden had verteld over het internet, was je naar alle waarschijnlijkheid voor gek verklaard. Niemand had kunnen denken dat het internet zo groot zou worden als dat het nu is.

Het begon slechts met enkele webpagina’s, maar inmiddels zijn er een ontelbaar aantal websites waar je op terecht kunt. Het is dan ook niet makkelijk om jouw website eruit te laten springen. Om hierbij te helpen zijn er meerdere tools ontwikkeld.

Een tool die ook hiervoor bedoeld is, is Jouwweb. Ik deed onderzoek naar deze tool en daarom schrijf ik deze review! Aan het eind van het artikel ben jij hopelijk op de hoogte van wat JouwWeb is en wat het jou kan bieden en weet jij of het ook iets voor jou kan zijn.

Meteen starten met JouwWeb?

Een eenvoudige volledig Nederlandse website-maker

Inhoud

Wat is Jouwweb?

Zoals de naam misschien al voor een deel weg had gegeven, is JouwWeb een hulpmiddel voor het bouwen van websites. Het is in principe speciaal ontwikkeld voor beginners die graag een portfolio, webwinkel of kleine website op willen zetten.

Met JouwWeb is het erg simpel om snel een website op te zetten en heb je het voor elkaar met slechts een paar klikken. Dat wil zeggen dat jij geen kennis nodig hebt van technische zaken, zoals programmeren.

Waarmee JouwWeb zich vooral onderscheidt van anderen, is de zogeheten drag-and-drop builder. Zo is het creëren van een JouwWeb website en webshop erg makkelijk en bespaart het je veel tijd.

Waarom zou je jouwweb kiezen?

Als je al eens een website hebt gebouwd, weet je dat dit vaak niet zo simpel is. Het is dan ook fijn wanneer er iets is om dit eenvoudiger te maken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de website.

JouwWeb kan jou dit bieden. Met de tool wordt het bouwen van een website eenvoudig gemaakt. Dit bespaart jou enorm veel tijd.

Daarnaast is het een stuk makkelijker om zelf je website te optimaliseren met JouwWeb. Het is niet meer dan logisch, dat wanneer jij een website hebt, jij ook wilt dat er een stroom aan bezoekers komt. Met JouwWeb kun je op een gemakkelijke manier je website optimaliseren, zodat je sneller gevonden zult worden.


Hoe werkt JouwWeb?

Om jou een indruk te geven hoe JouwWeb nu precies werkt, zullen we daar hieronder aandacht aan besteden. Je zult zien dat JouwWeb enorm eenvoudig is in gebruik en het bouwen van een website makkelijk maakt.

Wanneer jij gaat beginnen met JouwWeb, zul je binnen de kortste keren een professionele website hebben staan. Om van start te gaan met het bouwen van deze website, heb je eerst de keuze tussen verschillende professionele designs. Je kan de kleuren aanpassen naar wens. Op de website kun je tevens jouw eigen foto’s en logo’s gebruiken en deze zijn eenvoudig te plaatsen.

Wanneer je eenmaal de website aan hebt gemaakt, is het tijd om deze te gaan vullen met webpagina’s. Je kan het gewenste aantal pagina’s makkelijk toevoegen. Vervolgens kun je deze pagina’s aanpassen en door middel van de drag-and-drop tool de gewenste elementen slepen naar de gewenste plekken op de pagina. Om je webpagina aantrekkelijker te maken, zou je bijvoorbeeld aantrekkelijke foto’s en video’s toe kunnen voegen.

En op het moment dat jij uiteindelijk tevreden bent over hoe de website eruit ziet, kan je hem publiceren op jouw eigen domeinnaam. Nu is jouw site voor iedereen zichtbaar. Jouw website is meteen ‘mobile responsive’, dat wil zeggen, zowel op de PC, mobiel en op de tablet ziet alles er goed uit.

–> Tip: om jouw eerste bezoekers binnen te halen, kun je jouw vrienden en familie erover vertellen. Het verkrijgen van bezoekers is niet eenvoudig, dus hiermee haal je alvast een paar mensen naar jouw website.

Wil je een eerste indruk van JouwWeb krijgen?

Bekijk dan de video hieronder waarin ik je laat zien hoe je in 30 minuten een website opzet in JouwWeb.

Voordelen JouwWeb

Omdat je een investering doet, is het natuurlijk wel de bedoeling dat de voordelen ook opwegen tegen deze investering. Daarom bespreek ik hieronder enkele voordelen van een JouwWeb site.

100% Nederlands

Het grootste voordeel is misschien wel dat JouwWeb een bedrijf is dat gevestigd is in Nederland. Dit wil zeggen dat je ook makkelijk support kunt krijgen in het Nederlands, wanneer je een probleem tegenkomt of een vraag hebt.

Gebruiksmak & tijdsbesparing

Een ander voordeel (of eigenlijk 2 voordelen) is dat het jou enorm veel tijd scheelt met het bouwen van een website. Dit omdat de tool het hele proces een stuk makkelijker maakt. Je hoeft niet ellenlang te prutsen met onnodige dingen.

Onbeperkte opslag en bandbreedte

Tenslotte heb je met een JouwWeb website ook de toegang tot onbeperkte opslag en bandbreedte. Sommige andere tools hebben dit niet en dit is toch wel van belang als je van plan bent om veel met jouw website te doen.

Alle voordelen op een rijtje

En hieronder nog even alle voordelen op een rijtje:

JouwWeb ervaringen

Het is in mijn ogen belangrijk om ook te kijken naar de ervaringen van gebruikers van de website tool. Op die manier krijg jij een zo goed mogelijke indicatie van hoe effectief het product is en weet jij beter of je het ook aan zou willen schaffen.

Om een idee te krijgen van de ervaringen van anderen, kijk ik op Trustpilot. Dit is een bekende site waar gebruikers hun ervaringen achter kunnen laten voor zo’n beetje iedere website. Bij ieder product kijk ik hier even naar. Dat heb ik dus hieronder ook gedaan bij JouwWeb.

In totaal zijn er meer dan 3.000 reviews achter gelaten over JouwWeb op de website Trustpilot. Dat wil zeggen dat de gemiddelde score een goede indicatie geeft van de betrouwbaarheid en de kwaliteit van JouwWeb.

Op Trustpilot is het mogelijk om een maximale score te geven van 5 punten. Het gemiddelde van JouwWeb is een 4,4. Als je ziet dat er meer dan 3.000 beoordelingen zijn gegeven op de website, is dat eigenlijk een zeer goed cijfer. Je zou daaruit dus kunnen concluderen dat de JouwWeb ervaringen erg goed zijn.

Wat naar voren komt uit de commentaren die mensen leveren bij hun beoordeling, is dat JouwWeb het ideale instap middel is als jij geen kennis hebt, maar wel de behoefte aan een website. Qua gebruiksgemak scoort de tool dan ook erg hoog bij gebruikers. Ook de service is goed en in meerdere talen beschikbaar. Wanneer je dus zit met vragen of een probleem, zal deze naar alle waarschijnlijkheid snel worden opgelost. Wat ook veel naar voren komt is dat JouwWeb praktisch is en ook leuk om mee te werken.

Wat kost JouwWeb?

Zoals je weet, komt tegenwoordig alles tegen een prijs. Ook JouwWeb is niet gratis. Omdat het een investering is, is het niet meer dan logisch wanneer je er zeker van wilt zijn dat jij waar voor jouw geld krijgt.

Bij JouwWeb heb je keuze uit twee abonnementen: lekker overzichtelijk. De meest uitgebreide variant is JouwWeb Business. Hierbij krijg je toegang tot twee domeinnamen, meer opslag in je e-mailbox en een webshop met een onbeperkt aantal artikelen. Voor deze optie betaal je maandelijks een bedrag van €15.

De meest gekozen optie is de Pro optie. Hier heb je dezelfde mogelijkheden om een site te bouwen als bij de Business optie, maar het heeft een paar beperkingen. Zo krijg je bij de Pro optie bijvoorbeeld de beschikking over één domeinnaam in plaats van twee domeinnamen, maximaal 10 artikelen in je webshop en minder opslag voor je e-mails.

Tenslotte is er ook nog de gratis optie. De functies van JouwWeb blijven hetzelfde, maar zonder eigen domeinnaam. Niet erg professioneel en niet goed voor je SEO, omdat de naam van je website altijd het woord ‘JouwWeb’ zal bevatten. Ook heb je geen eigen e-mailbox of webshop. De gratis optie is wel een goede manier om tóch aan de slag te kunnen gaan met een website bouwen.

Mocht je twijfels hebben over het beginnen met een website bouwen met JouwWeb, is er goed nieuws. Bij iedere abonnementsvorm zijn de eerste drie maanden gratis. Wanneer je toch niet tevreden bent, heb je de optie om het abonnement maandelijks op te zeggen. Wel geldt er een opzegtermijn van een maand.

Is JouwWeb een aanrader?

Uiteindelijk is dit de vraag waar je graag het antwoord op wil weten bij het lezen van een JouwWeb review. De meest uitgebreide versie van JouwWeb is de Business versie. Voor 15 euro per de maand, heb je een emailbox, meerdere domeinen (en dus websites) en een webshop. Als ik eerlijk ben is 15 euro een erg goedkope prijs als je kijkt naar alle voordelen en mogelijkheden die je krijgt.

Om het kort te houden: ik zou JouwWeb zeker aanraden. Het is een zeer goede tool, met name voor beginners en biedt geweldige ondersteuning bij het bouwen van een professionele website. Je hebt geen gedoe met updates en beheer en een abonnement is heel betaalbaar.

Aan de slag met jouwweb!

Om online succes te hebben, is een goede website natuurlijk onmisbaar. Vooral voor beginners is het erg lastig om dit te realiseren. Om hierbij te helpen, is JouwWeb een handige tool.

We hebben in dit artikel gekeken naar wat JouwWeb is, hoe het werkt en wat het jou kan bieden.

Heb jij dus de behoefte aan een goede en professionele website en niet de beschikking over veel kennis? Dan kun je altijd een kijkje nemen bij JouwWeb! De kans is dan groot dat jij fantastische resultaten zult boeken.

Handig overzicht

Interesse in andere krachtige tools om efficiënter en effectiever te ondernemen? Lees mijn uitgebreide artikel over efficiënter en effectiever ondernemen.

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App