Voor ondernemers/ZZP-ers die

meer rust, overzicht en winst willen creëren

door de uren van hun team te minimaliseren

in combinatie met optimaal automatiseren van hun business

Met slechts een mini-team relaxed doorgroeien?

Ontdek in een persoonlijk strategiegesprek hoe jij als high-end ondernemer je business kan versimpelen met structureren en automatiseren, slechts een mini-team nodig hebt en relaxed kan doorgroeien.

oh hoe dan N transparant

Succesvol, maar je bedrijf kraakt en groei stokt

 

Je business omtoveren tot een geoliede machine waarin je team de taken doet die mensen het beste kunnen; tools doen de rest.

frustratie high-end ondernemer

Het team groeit, maar dat wil je niet

 

Je bent ooit gestart als eenpitter en inmiddels ben je een succesvol als high-end ondernemer.

Hoe fijn is het dat je meer en meer taken kan uitbesteden waar je zelf geen zin in of tijd voor hebt. Maar het schaap met de 5 poten blijkt niet te bestaan en je team groeit. En dat betekent automatisch dat je meer tijd moet nemen voor management, zoals afstemming met je teamleden, kwaliteitscontrole, selecteren van de juiste teamleden enzovoort.

Het slurpt tijd en energie. 

En als je net gestart bent is het technisch deel van je business nogal overweldigend. Met alles wat je toch al moet uitzoeken en vormgeven komen de tools er nog even bij. Het is niet gek – maar wel heel zonde – dat je blijft hangen op keuzes voor tools, terwijl je eigenlijk je business moet opbouwen.

Wil je een hyper-efficiënt ingericht bedrijf?

Wil jij je business (om)bouwen tot een geoliede machine, waarin je zoveel mogelijk taken automatiseert en alleen teamleden inschakelt voor dat wat een mens het allerbeste kan?

En heb jij al een aantal zaken uitbesteed, maar wil je je business efficiënter inrichten en je team zo klein mogelijk houden?

Dan is een strategiegesprek voor jou.

Mini-team – Maxi resultaten

Bouw ook een business die als vanzelf loopt en waar mensen de echte mensenzaken aan toevoegen.

Bespaar energie en tijd die nu in tools en je team gaan zitten, zodat je meer rust en winst creëert. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de komende jaren.

Kies en implementeer alleen de juiste tools, zodat je effectief kan automatiseren en uitbesteden en jij meer ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

empowered high end ondernemer

Ontdek nu in een gratis en vrijblijvende, persoonlijke strategiesessie welke concrete stappen je nu kan zetten om de uren van je team te minimaliseren en je business processen slim te automatiseren.

Na dit gesprek heb je:

power

Vraag jouw persoonlijk strategiegesprek nu gratis aan.

Per week heb ik ruimte voor 1 strategie-gesprek  (t.w.v. €197).  Je ziet in de agenda (als je klikt op de knop) wanneer er nog ruimte is. Maak nu je afspraak, zodat je niet heel lang hoeft te wachten.

“Het heeft me vooral geholpen met voor mijzelf een structuur te creëren in wat ik allemaal wilde. Want ik wilde veel te veel en daardoor zag ik door de bomen het bos niet meer. Met als gevolg dat ik helemaal niks meer deed. Of ik deed hap-snap iets, dan weer dit en dan weer dat. Het heeft met opgeleverd dat ik nu eindelijk met mijn nieuwsbrief ben gestart, die ik al een jaar in mijn achterhoofd had.”
Carmen
“Rust en overzicht dat heeft het me gebracht. Ik liep vast in het aanbod. Ik wist globaal wat ik nodig had aan tools dus ben op zoek gegaan; video’s kijken, recensies lezen, rondvragen in groepen. De complexiteit van tools, prijs/kwaliteitverhouding, verschillende functies, ik kwam er niet meer uit.
Maar nu is het gemakkelijk.”
Roos

Weer volle aandacht voor je klanten?

Implementeer dan de structuur en de tools zo dat je business draait op de automatische piloot waar het kan en met teamleden waar het moet en jij rust en overzicht hebt.

Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend strategie-gesprek.

high-end ondernemen