Voor ondernemers/ZZP-ers die meer rust en winst willen creëren door de uren van hun team te minimaliseren en hun business optimaal te automatiseren

Ontdek in een persoonlijk strategiegesprek hoe jij je business kan versimpelen.

Je business omtoveren tot een geoliede machine waarin je team de taken doet die mensen het beste kunnen; tools doen de rest.

Je bent ooit gestart als eenpitter en inmiddels ben je een succesvol als ondernemer.

Hoe fijn is het dat je meer en meer taken kan uitbesteden waar je zelf geen zin in of tijd voor hebt. Maar het schaap met de 5 poten blijkt niet te bestaan en je team groeit. En dat betekent automatisch dat je meer tijd moet nemen voor management, zoals afstemming met je teamleden, kwaliteitscontrole, selecteren van de juiste teamleden enzovoort.

Het slurpt tijd en energie. 

En als je net gestart bent is het technisch deel van je business nogal overweldigend. Met alles wat je toch al moet uitzoeken en vormgeven komen de tools er nog even bij. Het is niet gek – maar wel heel zonde – dat je blijft hangen op keuzes voor tools, terwijl je eigenlijk je business moet opbouwen.

Wil jij je business (om)bouwen tot een geoliede machine, waarin je zoveel mogelijk taken automatiseert en alleen teamleden inschakelt voor dat wat een mens het allerbeste kan?

Bouw ook een business die als vanzelf loopt en waar mensen de echte mensenzaken aan toevoegen.

Bespaar energie en tijd die nu in tools en je team gaan zitten, zodat je meer rust en winst creëert. Niet alleen voor de korte termijn, maar ook voor de komende jaren.

Kies en implementeer alleen de juiste tools, zodat je effectief kan automatiseren en uitbesteden en jij meer ruimte en tijd overhoudt voor de dingen die voor jou belangrijk zijn.

Ontdek nu in een gratis en vrijblijvende, persoonlijke strategiesessie welke 3 concrete stappen je nu kan zetten om de uren van je team te minimaliseren en je business processen slim te automatiseren.

Na dit gesprek heb je:

Vraag jouw persoonlijk strategiegesprek nu gratis aan.

Per week heb ik ruimte voor 1 strategie-gesprek. Je ziet in de agenda (als je klikt op de knop) wanneer er nog ruimte is. Maak nu je afspraak, zodat je niet heel lang hoeft te wachten.

“Het heeft me vooral geholpen met voor mijzelf een structuur te creëren in wat ik allemaal wilde. Want ik wilde veel te veel en daardoor zag ik door de bomen het bos niet meer. Met als gevolg dat ik helemaal niks meer deed. Of ik deed hap-snap iets, dan weer dit en dan weer dat. Het heeft met opgeleverd dat ik nu eindelijk met mijn nieuwsbrief ben gestart, die ik al een jaar in mijn achterhoofd had.”
Carmen
“Rust en overzicht dat heeft het me gebracht. Ik liep vast in het aanbod. Ik wist globaal wat ik nodig had aan tools dus ben op zoek gegaan; video’s kijken, recensies lezen, rondvragen in groepen. De complexiteit van tools, prijs/kwaliteitverhouding, verschillende functies, ik kwam er niet meer uit.
Maar nu is het gemakkelijk.”
Roos

Wil jij vanuit rust en structuur de tools zo implementeren dat je business draait op de automatische piloot waar het kan en met teamleden waar het moet? Meld je dan nu aan voor een gratis en vrijblijvend strategie-gesprek.