Succesvol kennisondernemer en op zoek naar meer tijd?

Voor succesvolle kennisondernemers – trainer, coach, adviseur, consultant – die ingehaald worden door  hun succes en graag relaxed willen doorgroeien.

Het geheim van relaxed groeien zit in systematiseren. Hoe dat werkt?

Verken samen met mij jouw kansen om jouw systemen voor je te laten werken, volgens mijn ‘Making Systems Work’ methodiek.

Making Systems Work

systematiseren om tijd, overzicht en continue kwaliteit te creëren, zodat je relaxed kan groeien

 

Voor succesvolle kennisondernemers – trainer, coach, adviseur, consultant – die ingehaald worden door  hun succes en graag relaxed willen doorgroeien.

Bekijk deze korte video  en ontdek hoe systematiseren jou kan helpen relaxed te groeien met je business zonder een groot team, grote investeringen of een lagere omzet.

Vraag ook toegang tot de 3 video’s waarin je ontdekt wat je nodig hebt om effectief te systematiseren en  hoe jij systemen voor je kan laten werken in jouw business volgens de Making Systems Work methode.

Making systems work in een notedop

Relaxed groeien wordt mogelijk met MAKING SYSTEMS WORK. De drie pijlers die de basis vormen zijn systemen, software en samenwerking.

Systemen

Elke business heeft systemen en systematiseren maakt het mogelijk om relaxed te groeien.

Software

Combineer systematiseren met de juiste software en je creëert overzicht. Dat brengt rust.

samenwerking

De combinatie van systemen en software maakt dat samenwerken veel slimmer kan. Creëer tijd en continuïteit in kwaliteit.

Ervaar je nu chaos, tijdgebrek en stress als ondernemer?

Je startte je business om met de fijnste klanten te werken, mensen te helpen en om geld & tijd over te houden.

Maar nu je succesvol bent, kom je chronisch tijd te kort, snak je naar rust en overzicht en meer tijd voor klanten en jezelf.

Meer doen in minder tijd

Je bent expert en wil je klanten helpen. Een bedrijf runnen kreeg je er gratis bij. Niemand gaf je een plan voor slimme keuzes, om processen uit te werken, om te bepalen wat kan je wel automatiseren en wat niet.

Een groeiend team vraagt tijd, geld en energie

Je groeit en wil uitbesteden. Het schaap met de 20 poten blijkt niet te bestaan. Maar meer teamleden betekent automatisch dat je (weer) meer tijd kwijt bent aan het managen van je team. En vaker moet je ad hoc zaken oplossen of oppakken.

NIemand vertelt je hoe je kan automatiseren

Automatiseren kan je enorm veel tijd, geld en energie besparen. Maar hoe doe je dat op de meest slimme en effectieve manier, zodat je business als een geoliede machine gaat draaien?

Randzaken leiden af

In de startfase heb je misschien nog niet genoeg middelen om zaken uit te besteden, maar ook als je groeit blijven randzaken afleiden. Onnodige fouten, vragen die blijven liggen, vragen van teamleden, nieuwe teamleden, keuzes voor business tools, implementatie ervan, enz.

Zou je ook graag

Tijd creëren

Meer tijd voor zaken die jij belangrijk vind, of dat nu je klanten, je gezin en familie, je vrienden of hobby's zijn. Je business loopt op rolletjes en is strak ingeregeld.

rust en overzicht creëren

Meer rust en overzicht in je business, zodat je zeker weet dat de zaken op rolletjes lopen. De teamleden die je hebt, weten wat er moet gebeuren en een nieuw teamlid is zo ingewerkt.

gegarandeerde kwaliteit

De topkwaliteit leveren waar jij voor staat, ook als je zaken uitbesteedt of automatiseert. Systematiseren helpt.

foto mirjan

Wie is Mirjan van der Meijden?

Online ondernemen is hot. Maar vaak leiden tools en techniek tot frustraties, ‘daar moet ik nog wat mee’ of ‘niet mijn ding’-reacties.  Zonde. Daarom help ik, al sinds mijn promotie-onderzoek eind jaren ’90, mensen om de voordelen van  IT oplossingen maximaal te benutten.

Eerst in de zorg, waar ik 100-en zorgprofessionals heb geholpen om hun werk efficiënter te ondersteunen met ICT. Sinds 2016 help ik vooral ondernemers om IT – in de vorm van business tools – op de beste, slimste en snelste manier te selecteren en te implementeren.

Mijn eigen bedrijf, HowTo Hotspot, is geautomatiseerd waar het kan, zodat werk dat door mensen gedaan moet worden ook echt de aandacht krijgt die het verdient.

wat klanten zeggen

Wat als je gewoon lekker doorwerkt?

Het klinkt een beetje als een overkill voor mijn bedrijf, hoor.

Stel, je gaat op dezelfde voet verder. Lekker druk, beetje chaos, steeds meer klanten en eigenlijk niet heel efficiënt ondernemen.
 
Misschien heb je het gevoel dat je meer hebt aan extra handjes.
Een of meer teamleden, dat zou pas echt helpen.
En dat kan ook, als deze VA weet wat er moet gebeuren, hoe jouw bedrijf werkt en welke online tools je inzet.
 
Maar het zou zomaar kunnen dat het best wat tijd kost. Meer tijd dan wanneer je een pas op de plaats maakt en je business voorziet van een slimme IT strategie, de juiste online tools kiest,  structureert en automatiseert en dan pas uitbesteedt.
checklist tool selecteren preview

Nog niet klaar om met mij te werken?
Download de gratis checklist 'strategisch Tools Selecteren '

Als je wil starten met automatiseren van je business, zorg dan dat je de tools in je business strategisch kiest.

In deze checklist help ik je om de juiste vragen te beantwoorden, voordat je een keuze maakt.

Na het aanvragen van de checklist ontvang je een e-mail met de downloadlink.