Mirjan van der Meijden

Hoi!

Mirjan hier, van HowTo Hotspot.

Wat fijn dat je hier bent!

Ik werk al namelijk al een tijd aan mijn lang-verwachte training waarin ik ondernemers help om de juiste set business tools te kiezen. Zoveel ondernemers die hun business nog effectiever kunnen inrichten met de ideale combi van automatiseren, uitbesteden en zelf doen.

Ik heb er meer dan 3 jaar aan gewerkt, maar eindelijk is het bijna af. Dankzij de Corona-periode heb ik er nog meer waarde aan toe kunnen voegen.

Deze cursus is helemaal gericht op ondernemers die voor of tijdens Corona gestart zijn met allerlei business tools en nu op het punt staan dat ze zich afvragen of het niet slimmer kan

De cursus bestaat onder andere uit een serie praktische video’s, checklisten, stappenplannen en support in een Facebook groep.

Het is een totale braindump van alles wat ik weet over software selecteren en implementeren, de optimale match tussen mens en software, hoe je normen en waarden kan meewegen in je keuzes en welke business tools er in de markt beschikbaar zijn en hoe je processen het beste kan automatiseren.

Ik begeleid je stap-voor-stap een praktische methode om toekomstbestendig het software-pakket voor je business samen te stellen en te implementeren. En je ontdekt hoe je ook jouw normen en waarden kan meenemen in je keuzes.

Maar zover is het nog niet. Ik heb eerst jouw hulp nodig. Voordat ik het programma afrond en kan lanceren, wil ik namelijk zeker weten dat ik alles meeneem in deze training.

Vandaar deze vraag aan jou. Zou je de superkorte vragenlijst hieronder willen invullen?

Eigenlijk heb ik maar 1 vraag:

(wel even op Enter drukken anders wordt je antwoord niet opgeslagen)

bedankt Mirjan