> >

Slimmer ondernemen

Bespaar tijd, geld en energie met systemen en automatiseren

Tijd is je meest waardevolle bezit

Tijd is het meest waardevolle dat je hebt als mens en als ondernemer.

Hoeveel tijd en energie kost het om allerlei taken voor elkaar te krijgen, om projecten op te zetten en uit te voeren en om teamleden aan te sturen?

En is dat waar je je tijd mee wil vullen?
Als jouw antwoord ‘Nee’ is, lees dan gerust verder.

Lees verder

Effectief van idee naar plan naar werkelijkheid is een eerste stap.
Werk een idee uit in een plan -een bouwtekening-, voeg daar de randvoorwaarden, kwaliteitscriteria, risico’s, resources, een communicatie-plan en een planning aan toe. Een project eigenlijk 🙂

Systematiseren is stap twee. Als je van idee naar plan naar werkelijkheid ben je al halverwege! Ben je serieus over tijd en geld besparen, zet dan deze stap. Dit is namelijk ook de voorbereiding voor de volgende stap.

Automatiseren is de derde stap. Automatiseren klinkt aanlokkelijk. En dat is het ook, maar let op het is heel simpel om er een zooitje van te maken als je het niet gestructureerd aanpakt.

Om tijd zo slim mogelijk te benutten richt je dus je bedrijf in als een systeem – een soort machine; op sommige punten loopt het proces vanzelf en op andere punten is menselijk handelen nodig. En het is het allergemakkelijkst om te beginnen bij nieuwe producten en diensten.

Het ultieme resultaat is dat je bedrijf kan groeien, doordat tijd op de meest efficiënte manier besteed wordt door jezelf en door je team. Dit zonder dat je controle en overzicht verliest en een enorm team moet opbouwen.

Toon minder

Wil dit voor jouw bedrijf ook voor elkaar krijgen en wil je daar graag eens met mij over praten?

Dan is het tijd voor een gratis strategiegesprek, zodat je de kansen ziet die je nu laat liggen.

Werken met Tools - DoeHetZelf

Verlies geen tijd met howtohotspot's stap-voor-stap ondersteuning

Uren kan je aan de bak op Google om te vinden wat je zoekt. Tenminste als je daar je tijd graag aan besteedt.

Het kan ook anders.

Ik heb voor jou al uitgezocht welke tools handig zijn en hoe deze tools werken en dat om te zetten in korte, Nederlandstalige, stap voor stap video’s.

Wil je je geen tijd verliezen en toch zelf je tools inrichten en gebruiken?

Dan kan howto hotspot je helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Kies voor een van de stap voor stap online trainingen of kies voor Howtohotspot.nl – een platform met uitlegvideo’s voor meer dan 60 verschillende tools.