Interview Veronique Prins

Dynamisch en energiek, dat is Veronique Prins. Een vrouw die al jaren onderneemt en spreekt over houtje-touwtje als het over haar tools gaat. Ook nu nog, terwijl ze inmiddels een succesvol online bedrijf runt. Hoe zij online ondernemen ziet, wat het verschil is met off-line ondernemen en wat tools voor je zouden (moeten) kunnen betekenen, ontdek je in dit interview.

Let goed op, het enthousiasme spat van het scherm. Veronique Prins van ‘Je zaak voor elkaar’, heeft heel veel te vertellen en deelt dat ook. Dynamisch en energiek, dat is ze zeker. Een vrouw die al jaren onderneemt en spreekt over houtje-touwtje als het over haar tools gaat. Ook nu nog, terwijl ze inmiddels een succesvol online bedrijf runt. Hoe zij online ondernemen ziet, wat het verschil is met off-line ondernemen en wat tools voor je zouden (moeten) kunnen betekenen, ontdek je in dit interview.

Je vindt Veronique op haar website.

En wil je in 2 uur tijd leren hoe je een waanzinnige weggever maakt die je lijst razendsnel laat groeien?
Klik dan hier.

Mirjan

Software voor online werken en ondernemen vind ik fascinerend. De zoektocht naar de beste software voor het beste doel houdt nooit op voor mij. Ik help graag anderen die liever hun tijd besteden aan klanten, hobbies of vrije tijd. Bloggen en video's maken over software tools is dan ook het allermooiste voor mij.