Interviews

[vc_section full_width=”stretch_row_content” full_height=”yes” content_placement=”middle”][vc_row row_type=”row” stretch_row_type=”no”][vc_column][vc_column_text]

Kennis delen
We kunnen heel veel leren van succesvolle online ondernemers.
Welke keuzes maken zij als het om tools gaat en waarom?
Dat en andere vragen komen aan de orde in de serie interviews die Mirjan vanuit HowTo hotspot gehouden heeft met allerlei verschillende vrouwen die succesvol online ondernemen en hun ervaringen en kennis wilden delen.
Elke week verschijnt er een nieuw interview, wil je een wekelijkse update ontvangen?
Meld je dan hier even aan voor deze interviews.

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” stretch_row_type=”no”][vc_column][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Thijs van Halewijn| Online Marketing en Business coach” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Enthousiast en met een enorme bak aan ervaring deelt Thijs zijn tips, adviezen en kennis. Als online startende ondernemer kan je hier absoluut je voordeel mee doen.

Thijs is zelf ooit als programmeur begonnen in een tijd dat digitale wereld er net even anders uit zag dan nu. In de loop der tijd heeft hij ontdekt dat hij veel liever klanten begeleidt bij het opzetten van hun bedrijf dan zelf met de techniek bezig zijn. Een supermix van kennis en ervaring die geleid heeft tot een heel boeiend en leuk interview.

Kennis maken met Thijs?
Dat kan op zijn LinkedIn profiel of via zijn Facebook pagina.

Of op zijn website: thijsvanhalewijn.nl[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/h9I9G2T2ZN4″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Hanneke Wessel en Nathalie Brunt | VA school” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Hanneke en Nicolette van de VA school zetten helder neer waar zij voor staan, zowel voor hun VA klanten, hun ondernemersklanten en voor tools en techniek. ‘Zonder tools hebben we eigelijk geen bedrijf’, maar toch zijn de tools niet het belangrijkste.
Waarom dat is, leggen ze in dit interview uit.

Mijn advies is om een moment te prikken en dit interview op je gemak te bekijken.

Hanneke en Nathalie zijn te vinden op hun website: VA school 

Hun nieuwste weggever Ik voel me nu al succesvol – wat een gave titel – vind je ook op vaschool.nl/gratis
Je kan nog meedoen, dus check het snel!

En speciaal voor VA’s hebben ze het VA cafe in het leven geroepen: VA cafe.nl[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/Cmss6P38A-Y”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Masja Slootweg | LinkedIn expert” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]LinkedIn expert, Masja Slootweg, kiest zorgvuldig haar woorden als ze het over tools en techniek heeft.
Ze heeft veel ervaring opgedaan in de afgelopen jaren met allerlei verschillende tools en ook ontdekt wat goed werkt voor haar en wat niet.
En ze heeft heel helder voor ogen hoe tot keuzes komt.
In dit interview deelt Masja niet alleen ervaringen maar geeft ook haar visie en adviezen.
Ik verwacht dat je gemakkelijk de vertaalslag kan maken naar je eigen bedrijf.
Dus ga er eens even voor zitten.

Wil je meer weten van Masja?
Bekijk haar website LinkedIn voor ondernemers.
En vergeet dan niet haar mooie nieuwe weggever aan te vragen.
Dat kan je hier doen.

Natuurlijk is ze te vinden op LinkedIn: Masja Slootweg.
Enne,… als je haar uitnodigt, doe dat dan wel met persoonlijk berichtje ;-)[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=xEVQtd19Egk&feature=youtu.be”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Nicolette Heinsbroek | Business coach” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Voor Nicolette is het belangrijk dat haar klanten een bedrijf van betekenis nastreven. Dat wil ze namelijk zelf ook. Betekenis heeft meerdere betekenissen, zoals ze uitlegt in deze video.
En ze is heel stellig: je hebt weinig tools en techniek nodig als online startende ondernemer.

Waarom dat is, legt ze in dit interview uit.
En grappig is dat ze al heel lang online activiteiten in haar bedrijf ingebed heeft. Ze heeft helder voor ogen wat belangrijk is en is heel pragmatisch in haar keuzes.
Heerlijk gesprek vond ik, maar beoordeel het zelf.

Wil je contact met haar opnemen?
Ga hier naar haar website waar je ook haar weggever, het ebook ‘Kiezen is winnen‘, kan aanvragen.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/OEs6BeLPYcg”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Miranda van Driel | Online Junkie” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Miranda is een online junkie in hart en nieren, zoals ze zelf zegt. Ze is ook ondernemer in hart en nieren en dat al heel lang. Gaaf is dat ze anderen helpt bij het opstarten van hun bedrijf en dat hoeft niet persé online.
En ze geeft zelf aan dat ze een grote uitdaging heeft: precies die tools gebruiken die werken en niet meer en niet minder.

Waarom dat is en wat ze er precies mee bedoelt?
Dat ontdek je in dit interview. Dan ontdek je ook hoe waardevol meten kan zijn (en hoe je dat doet 😉 )
Een gesprek met Miranda is altijd inspirerend en zit boordevol praktische tips en info.
Kijk zelf maar!

Wil je contact met haar opnemen?
Ga hier naar haar website waar je ook haar gratis minicursus SEO kan aanvragen en je kan je aanmelden voor de gratis online junkies community op Facebook.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=cTxpjQV9_9k&feature=youtu.be”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Femke Hertog |Creative Business coach” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]FemkeFeeling, Business in Bad en Business Brainstorm in het Bos, allemaal van deze ondernemende vrouw. Ze begeleidt vrouwelijke ondernemers bij het bouwen van hun bedrijf. Zelf werkt ze online en offline en hoe ze dat heeft georganiseerd, deelt ze in dit interview. Ze deelt ook haar visie op tools en techniek voor online startende ondernemers, en die is niet doorsnee 😉 Bovendien heeft ze ook een aantal tips, dus al met al weer een heel waardevol interview.

Femke is te vinden op Femkefeeling.nl en op Facebook.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/IbfvT_u8auU”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Veronique Prins | Business coach” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]

Let goed op, het enthousiasme spat van het scherm. Veronique Prins van ‘Je zaak voor elkaar’, heeft heel veel te vertellen en deelt dat ook. Dynamisch en energiek, dat is ze zeker.
Een vrouw die al jaren onderneemt en spreekt over houtje-touwtje als het over haar tools gaat.
Ook nu nog, terwijl ze inmiddels een succesvol online bedrijf runt.
Hoe zij online ondernemen ziet, wat het verschil is met off-line ondernemen en wat tools voor je zouden (moeten) kunnen betekenen, ontdek je in dit interview.

Je vindt Veronique op haar website: https://jezaakvoorelkaar.nl En wil je in 2 uur tijd leren hoe je een waanzinnige weggever maakt die je lijst razendsnel laat groeien? Klik hier voor de Waanzinnige weggever van Veronique.

[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/EXAN4GabD1g”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Jeanet Bathoorn | Vrijheidsondernemer” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Jeanet Bathoorn deelt in dit interview haar visie op tools en techniek voor online ondernemers. Ze vertelt over haar zoektocht naar hoe ze online kon ondernemen en haar grootste uitdaging hierin. Tools en techniek speelden en spelen een grote rol. Dat hoor je wel als je dit interview beluistert.
Haar belangrijkste motivatie is vrijheid, vrijheid om te werken wanneer ze wil en ook niet te werken als ze dat wil. Reizen en werken kunnen trouwens goed samengaan, wist je dat? Ontdek het in dit inspirerende interview.

Jeanet is te vinden op jeanetbathoorn.nl en op Facebook. En dan is er natuurlijk de Vrijheidsondernemers groep op Facebook.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/4DDCccI-aT8″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Corine van Zoelen | Yoga Business coach ” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Het pad dat Corinedoorlopen heeft als ondernemer en hoe ze van offline de stap naar online zette is voor velen herkenbaar. Welke uitdagingen en mogelijkheden tegenkwam en hoe ze tools en techniek inzette en inzet, deelt ze in dit open gesprek.

Je vindt Corine op haar websites: de yogaboerderij  en of de yoga business coach

En leuk leuk leuk, ze heeft ook mooie weggevers:

Klik hier voor haar business coach weggever en als yogadocent biedt ze  gratis yogatips tegen hoofdpijnklachten

Daarnaast is ze te vinden op Facebook:
Klik hier voor haar pagina van de yogaboerderij 
Klik hier voor haar pagina voor de yoga business coaching

En wil je connecten op LinkedIn? Klik hier om naar haar LinkedIN profiel te gaan.
Dus mogelijkheden genoeg om met haar kennis te maken.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/8-XKB5xcO_U”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner equal_height=”yes”][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Cindy Vranken | Sales expert” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Cindy Vranken deelt in deze video welke keuzes zij maakt t.a.v. tools en techniek voor online (startende) ondernemers. Deze expert op het gebied van verkopen heeft haar bedrijf MegaCindy succesvol gemaakt, onder meer door duidelijke keuzes voor tools. Ze vertelt ons over haar startperiode en hoe ze toen omging en nu omgaat met tools en techniek. Inspirerend en waardevolle tips van een succesvolle ondernemer die verkopen ademt.

Cindy is te vinden op megacindy.com en op Facebook.
En de gratis weggever van Cindy die natuurlijk superwaardevol is, vind je onder deze link. Ik heb me al aangemeld ;-)[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/CPW6zv-ZeQ8″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_custom_heading text=”Interview Angelique Piternella | Virtueel leiderschap” use_theme_fonts=”yes” link=”|||”][vc_column_text]Angelique Piternella deelt in dit interview superveel waardevolle inzichten over tools en techniek en online ondernemen. Ze is expert op het gebied van online samenwerken in online teams. En daar horen tools bij. Hoe je goede keuzes maakt als online ondernemer zowel t.a.v. tools en online samenwerken, daar spreekt ze gepassioneerd over.
Haar adviezen en tips zijn superwaardevol, dus check het interview hieronder.

Angelique is te vinden via ShareOfficeSupport, AngeliquePiternella.nl en ze is ook te vinden op Facebook. En, en,..ze heeft een gratis ebook voor je: 35 dingen die je als online ondernemer kunt uitbesteden! Klik hier om het aan te vragen.[/vc_column_text][vc_video link=”https://youtu.be/GKAHQnsWQcs”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” stretch_row_type=”no”][vc_column][vc_separator style=”shadow”][vc_custom_heading text=”HowTo hotspot – Website weken” google_fonts=”font_family:Roboto%3A100%2C100italic%2C300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C500%2C500italic%2C700%2C700italic%2C900%2C900italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Tijdens de HowTo Website weken heb ik drie experts website experts geïnterviewd.

  • Alexa Pluim is designer en website-bouwer
  • Miranda van Driel is de SEO expert, maar heeft veel verstand van online ondernemen in het algemeen
  • Georgette van Aart is expert op hosting-gebied en heeft jaren ervaringen als (technisch) website-bouwer

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” stretch_row_type=”no”][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/96em5Qwz2ik” title=”Interview Alexa Pluijm”][vc_video link=”https://youtu.be/G6nLvDSTPKg” title=”Interview Miranda van Driel”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_video link=”https://youtu.be/lt-oeWbO-2E” title=”Interview Georgette van Aart”][vc_video link=”https://youtu.be/Pmi-Ku2sN-s” title=”HowTo Webinar met de drie experts”][/vc_column][/vc_row][/vc_section]