Canva

Zelf ontwerpen in Canva

Clogo-canvaanva is een van de eerste tools, waarin je als ondernemer gemakkelijk zelf ontwerpen kan maken voor advertenties, ebooks, visueel materiaal voor je website en nog veel meer.
Heel veel templates maken een goed ontwerp eenvoudig. Kleuren, fonts en afmetingen maak je helemaal op maat. De bibliotheek met foto’s, iconen, lijnen en maakt het gemakkelijk om te starten, je ontwerpen download je vervolgens of je deelt ze direct op social media. Het is ook eenvoudig om met anderen samen te werken aan je ontwerpen. Inmiddels is het ook mogelijk om foto’s van je social media account binnen te halen in Canva, mits je koppelt met dat account. En met de Canva app maak je supersnel de mooiste ontwerpen op je telefoon.

De gratis versie van Canva, Free, geeft je al superveel mogelijkheden. Met het betaald account, Canva Pro kan onder andere je je eigen branding toevoegen, krijg je toegang tot veel meer gratis foto’s en andere ontwerpelementen, kan je ontwerpen resizen, je eigen fonts uploaden, gebruik maken van de content planner en je ontwerpen organiseren in mappen.

Ontdek echt alle mogelijkheden van Canva in de volgende artikelen:
Review Canva  inclusief Pro
Animaties in Canva
Facebook templates in Canva
Foto achtergrond verwijderen in Canva

Wil je graag snel aan de slag met Canva?

Schrijf je dan hier in voor de gratis Canva training of maak direct een account aan. Je kan Canva Pro altijd 30 dagen gratis proberen. Daarna beslis je of je verder gaat met Free of dat je de tijdsbesparende Canva Pro versie houdt.

Website: Canva