cursus website bouwen howtohotspot

Dé cursus website bouwen voor beginners!

‘Een goede cursus website maken voor beginners, waar vind je die?’ Dat is de vraag die Mirjan zichzelf een lange tijd stelde. Zoals je weet valt of staat jouw online aanwezigheid met een knappe website. Daarom moet je dit heel serieus nemen. Er zijn wel cursussen te vinden die uitleg geven over het maken van een eigen website, maar die nemen je lang zo gedetailleerd mee door het hele proces. En om een website te bouwen moet je heel wat stappen zetten.

Hoog tijd dat jij daar vanaf de allereerste tot de allerlaatste stap begeleiding bij krijgt. Van wie dan? Van Mirjan zelf! Zij ontwikkelde namelijk de cursus ‘Creëer je eigen thuisbasis online’. 

Deel
Deel
Verstuur
App

Inhoud

Hoe moet je een website maken? Mirjan schiet te hulp!

Hoe een website maken? Dat is iets wat Mirjan helemaal heeft uitgezocht voor deze cursus. Wat zij namelijk nog belangrijker vindt dan een goede website maken, is een duidelijke uitleg hierover! 

Waar je bijvoorbeeld zou denken dat een domeinnaam vastleggen de eerste stap is, is niets minder waar.

Mirjan laat zien hoe je ‘from scratch’ aan de slag gaat met het bouwen van je eigen website. Dat betekent dat je eerst (digitaal) gaat tekenen en kijkt naar hoe andere websites het hebben aangepakt. Welke elementen plaatsen zij op welke plek op hun website? En wat is de reden daarachter?

Heb je voldoende inspiratie opgedaan en weet je waar je naartoe wilt met jouw idee? Dan pas ga je je richten op de vraag ‘hoe zelf website maken?’ 

training

De gemakkelijkste cursus website maken voor beginners

Doordat de cursus website bouwen WordPress zo goed is opgebouwd, loop je er stap voor stap doorheen. Het is daarmee een ideale cursus website maken voor beginners!

Iedereen kan zelf een website maken door simpelweg het stappenplan te doorlopen. Onderweg vind je uitleg in video’s en tekst. En heb je toch vragen of kom je ergens zelf niet helemaal uit?

Dan staan Mirjan en haar team klaar om jou te helpen! Nadat je de cursus website bouwen hebt afgerond is ‘hoe moet je een website maken’ geen vraag meer die door jouw hoofd spookt. Jij weet dan precies wat je te doen staat en waarschijnlijk kun je ook niet wachten om ermee aan de slag te gaan

De voordelen van de cursus website bouwen van Howto Hotspot

✅ Mirjan praat heel rustig en duidelijk, waardoor de cursus goed te volgen is;

✅ Alle onderdelen (van begin tot eind) worden besproken in de cursus website bouwen;

✅ De cursus is niet te lang, maar wel volledig;

✅ Je kunt de cursus in je eigen tempo volgen, want je hebt 6 maanden toegang;

✅ Er worden allerlei handige tips en tools besproken waar je echt iets aan hebt;

✅ Als je tussendoor vragen hebt, staan Mirjan en haar team voor je klaar;

✅ Zelfs als je al bekend bent met WordPress, leer je nog nieuwe dingen in deze cursus.

Dit komt er aan bod in de cursus website bouwen

Ben je benieuwd naar de inhoud van deze website builder training? Ik heb alle modules stuk voor stuk doorlopen om jou een zo goed mogelijk beeld te geven.

Na het lezen van dit artikel weet jij precies wat de cursus website bouwen inhoudt en waarom jij hem zou moeten volgen. Lees maar mee!

cursus website bouwen les 1

 

Module 1: De voorbereiding 

Mirjan begint de cursus website bouwen met een korte introductievideo. Direct daarna begint de voorbereiding. Hierin vertelt Mirjan onder andere wat je kunt doen ter voorbereiding van je nieuwe website.

Zo is het belangrijk om eerst vast te stellen wie je doelgroep is, wat het doel is van je website en wat je bezoekers wilt aanbieden. Die informatie vormt de basis voor jouw website.

Dan ga je je website uittekenen en ontwerpen. Ook maak je alvast accounts aan die je nodig zal hebben wanneer je je website echt gaat bouwen. 

Module 2: Installatie en inrichting van je website

De cursus gaat verder in module 2, waarbij je je richt op de installatie van je website en de inrichting ervan. Deze cursus website bouwen gaat dieper in op de basis van WordPress en legt verschillende instellingen uit. Je wandelt door het WordPress menu en je ontdekt dat een menu verschillende locaties kan hebben. Vervolgens leer je meer over de basis voor het vullen en opmaken van content. Je kunt hier verschillende tools voor gebruiken die Mirjan in haar cursus website bouwen zal bespreken.

Module 3: Je website meetbaar maken

Tijd voor de derde module, waarin je leert hoe je je website meetbaar maakt.

Hier wordt ook antwoord gegeven op de vraag ‘hoe website vindbaar maken in Google?’ Daarvoor is het handig om een aantal SEO- en Google tools te kennen.

Wanneer je weet wat SEO is en hoe Google werkt, kun je heel gericht een website bouwen die gaat scoren in Google. Hoe beter jouw website scoort, des te meer bezoekers je zal ontvangen. Dat leidt er op den duur toe dat je meer omzet kunt maken met je website!

Hoog tijd om meer te leren over SEO en Google Analytics, want meten is weten. Mirjan neemt je mee langs deze onderwerpen en vertelt je precies wat je erover moet weten. 

Module 4: Je website invullen

Nu de basis in orde is, wordt het tijd om de puntjes op de i te zetten. Je gaat je website nu voorzien van teksten en afbeeldingen, oftewel: content.

Misschien heb je al helemaal bedacht welke teksten en afbeeldingen er op jouw nieuwe website moeten staan.

Ben je er nog niet helemaal over uit hoe die content eruit moet zien, dan kun je daar best nog even de tijd voor nemen. Lorum Ipsum teksten en dummy video’s vormen dan de tijdelijke uitkomst.

Verander dit wel voordat je live gaat met je website, anders zullen bezoekers snel weer wegklikken. 

Module 5: Live gaan en beveiligen!

Ben je tevreden met je harde werk? Mooi! Deze cursus website bouwen vertelt namelijk ook hoe je je website uiteindelijk live zet en hoe je deze goed kunt beveiligen.

Na al dat harde werk wil je natuurlijk wel dat je website helemaal in orde blijft en dat hackers geen roet in het eten gooien.

Dus welke plugins zijn handig om te installeren? En aan welke andere voorwaarden moet je website nog voldoen? Weet je ook hoe je je website het beste kunt beveiligen tegen mensen en bots? Mirjan legt het allemaal uit en laat tevens zien hoe je een back-up maakt van je website. Zo weet je zeker dat elke aanpassing aan je website – hoe klein deze ook is – netjes opgeslagen wordt. 

Module 6: E-mailmarketing

In de laatste module van de cursus website bouwen volgt een korte introductie over e-mailmarketing.

Misschien is het niet direct je doel om geld te verdienen met je website, maar uiteindelijk wil je natuurlijk een strategie die geld oplevert.

E-mailmarketing is daar een heel handige tool voor die je gemakkelijk koppelt aan jouw nieuwe website. In deze module vertelt Mirjan je daar wat meer over. 

cursus website bouwen voorbeeldles

Wat kost deze cursus website bouwen?

Voor deze volledige cursus website bouwen van HowTo Hotspot vraagt Mirjan eenmalig een bedrag van €347. Na het volgen van de cursus kun jij direct aan de slag met het bouwen van je eigen website. Of dat nu voor privédoeleinden is of om je bedrijf online zichtbaar te maken, dat bepaal je helemaal zelf.  

Je kunt de cursus in zo’n drie maanden doorlopen, maar het kan ook sneller als je dat wilt. Het is maar net hoe gemotiveerd jij bent om je eigen website te bouwen! Nadat je betaald hebt, behoud je 6 maanden toegang tot de cursus. Je kunt het daarom altijd sneller, maar ook gerust een stuk langzamer doorlopen. Jij bepaalt het tempo. Het belangrijkste is dat jij snapt wat Mirjan vertelt en dat je het op je eigen manier in de praktijk toepast. 

Ik wil aan de slag! Waar meld ik mij aan?

Wil jij je aanmelden voor de cursus website bouwen van How to Hotspot? Het is een geweldig idee om zo snel mogelijk met jouw eigen website aan de slag te gaan.

Wel is mijn advies om de cursus rond Black Friday aan te schaffen. Dan is de prijs namelijk extra laag!

Dus bouw je eigen website, meet wat er op je website gebeurt, optimaliseer en verbeter je website wanneer dat nodig is en ga daarna zo snel mogelijk live! Geld verdienen met je website?

Schakel Mailchimp of ActiveCampaign in, om e-mailmarketing te activeren en een funnel te creëren. 

Heb je nog vragen over de cursus website bouwen van Mirjan, dan mag je haar altijd een berichtje sturen.  

Heb je de cursus met veel plezier doorlopen? Laat dan een review achter om anderen te vertellen hoe waardevol jij de cursus vond! 

Deel
Deel
Verstuur
App