phoenix website review

Phoenix website review

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App

Over het algemeen zijn mensen altijd op zoek naar manieren voor het verdienen van geld. In de huidige maatschappij zijn er dan ook honderden manieren te bedenken om dit voor elkaar te krijgen. Online geld verdienen is zo’n manier en deze is over de afgelopen jaren enorm toegenomen in populariteit.

Om jouw online verdiensten te kunnen maximaliseren, is het een optie om gebruik te maken van de Phoenix software. Dit is een tool om je te helpen bij het scoren online. Veel mensen zijn hier positief over en boeken goede resultaten. Reden genoeg om ons in dit artikel te gaan richten op de Phoenix software. Zo kom jij erachter of de tool het waard is en hoe het jou kan helpen bij het bouwen van jouw website!

Inhoud

Wat is een Phoenix website?

Iedereen weet wel wat een website is en menigeen zal weten hoe hij of zij er eentje kunnen bouwen. Een Phoenix website daarentegen is iets heel anders.

Met een Phoenix website word jij namelijk enorm geholpen met het bouwen van jouw website. Je hoeft het niet meer van de grond af zelf te doen, maar door middel van de software kun jij meteen een geoptimaliseerde website bouwen.

Phoenix software helpt jou niet alleen bij het bouwen van een website (in WordPress), maar regelt tegelijkertijd ook de marketing hiervoor. Dat wil zeggen dat je met de software jouw website gelijk optimaliseert, waardoor je sneller gevonden zult worden door zoekmachines. Dit zorgt ook automatisch voor meer conversie.

 

Het is supergemakkelijk om te koppelen met de bekende e-mailmarketingsystemen.

Maar er is meer..

Slimme conversietechnieken

De aandacht vangen van bezoekers is belangrijk, maar nog belangrijker is het om dat op het juiste moment te doen. Bekijk hieronder een paar voorbeelden van deze slimme conversie technieken. 

Productlanceringen module

Een handige module om producten te lanceren volgens de methode van Jeff Walker.
Je hoeft er zelf dus niet meer over na te denken hoe je dat aanpakt.

SEO tools om hoger in Google te komen

Naast allerlei technische zaken waar Google op let, zoals schone code, SSL certificaten en snelheid op mobiel, biedt de Phoenix site ook slimme oplossingen zoals smart content – lezers op basis van gedrag interessante content aanbieden, automatisch intern linken naar gerelateerde artikelen, een kennisbank opbouwen – het Content Kanon. Je hoeft het ‘alleen maar in te vullen’.

Effectieve landingspagina’s

Superhandig om je optins te verhogen of direct je sales te verbeteren. En alles is gebaseerd op de Google standaarden, zodat het helemaal optimaal is voor Google. 

Wie heeft Phoenix software ontwikkeld?

Zelf vind ik het altijd belangrijk om te kijken naar de ontwikkelaars van een bepaald product, voordat ik er gebruik van maak. Hierdoor kan ik beter inschatten of het product het geld waard is. Daarnaast ontwikkel je dan vaak een bepaald gevoel bij een product en dit kan de doorslag geven of je tot aankoop overgaat of niet. Daarom zal ik hieronder wat informatie geven over de ontwikkelaars van de Phoenix software. 

Om informatie te vinden over de ontwikkelaars, hoef je niet lang te zoeken. Phoenix software is namelijk ontwikkeld door twee mannen die bekend zijn in de onlinemarketingwereld. In dit geval gaat het om Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach. 

Tonny Loorbach begon in 2010 met het oprichten van de website imu.nl. Zijn doel was om andere ondernemers te helpen met hun onlinemarketingstrategie en ze te voorzien van informatie en handige software. Je kunt Tonny zien als een expert op het gebied van online marketing en hij heeft hier dan ook jarenlange ervaring mee. 

Martijn van Tongeren heeft ook jarenlange ervaring met het helpen van mensen bij het optimaliseren van hun website. Hij begon als klant van Tonny bij IMU en Tonny voegde Martijn al snel toe aan zijn team. Inmiddels is Martijn mede-eigenaar van IMU.  

Je kunt IMU inmiddels beschouwen als hét grootste onlinemarketingblog van Nederland. Martijn en Tonny worden gezien als de grondleggers van het toegankelijk maken van online marketing voor iedereen. Ze hebben inmiddels de succesvolle Phoenix software ontwikkeld

Voordelen Phoenix website

Nu je weet wat een Phoenix website is en een beetje kennis hebt van de software die wordt gebruikt, vraag je je misschien af waarom je de software moet aanschaffen. Dat is begrijpelijk, omdat je waarschijnlijk denkt dat je zelf wel een goede website kunt bouwen. Daarom staan hieronder enkele voordelen van een Phoenix website. Deze laten je zien wat de software je kan bieden.

Zoekmachines domineren

Het eerste grote voordeel is dat je zoekmachines zult gaan domineren, vooral Google. Hier maken dan ook de meeste mensen gebruik van waardoor je hier de meeste mensen aan kunt spreken. Door het juiste gebruik van SEO (Search Engine Optimization), zul je sneller gevonden worden door mensen, omdat je hoog gerankt zal staan vergeleken met jouw concurrenten. Dit zal jou een aanzienlijke grotere klantenstroom opleveren. 

Tijdsbesparing

Een ander groot voordeel is dat je website enorm snel klaar is. Al binnen één dag kun je een geoptimaliseerde website online hebben staan. Hiermee bespaar je enorm veel tijd. Het is dan zeker niet zo dat de website afgeraffeld is, maar het ziet er ook nog eens goed uit en is dus geoptimaliseerd, waardoor je snel gevonden zal worden op zoekmachines zoals Google.

En, je denkt er misschien niet meteen aan, maar je hebt totaal geen gedoe met updates van plugins of WordPress; alles wordt voor je bijgehouden.

Support

Daarnaast heb je bij de Phoenix software de beschikking over goede support. Je wordt snel geholpen als dit nodig is. Het kan bij het bouwen van een website namelijk voor komen dat je te maken krijgt met iets wat je niet helemaal snapt. Het is dan fijn wanneer je snel geholpen kan worden. Ook wanneer iets van de Phoenix software niet duidelijk is, kan je bij de support terecht.

Kostenbesparing


Je bespaart niet alleen op tijd, maar ook op kosten. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan de kosten die je normaal gesproken kwijt bent aan een websitebouwer, maar ook de kosten voor meerdere plug-ins. En niet te vergeten de kosten voor een VA die de frequente updates bijhoudt.

Samengevat is dit wat de Phoenix Website je te bieden heeft:

belofte phoenix site

Hoe werkt een Phoenix website

Wanneer je aan de slag gaat met het bouwen van een website met de Phoenix software, kom je er al snel achter hoe eenvoudig dit is.
Als je een landing page wilt maken met de Phoenix website software, heb je de mogelijkheid om op een kant-en-klare template te klikken, afhankelijk van je doel.

Wanneer je liever geen gebruik maakt van een kant-en-klare template, is dat ook mogelijk. Je kan ook zelf helemaal de pagina ontwerpen.

Hierbij is het eenvoudig om diverse elementen toe te voegen, om het tot een samenhangen geheel te maken.

Je kan aan verschillende icoontjes en afbeeldingen aflezen waar je op moet klikken om bepaalde dingen aan jouw pagina toe te voegen.

Zo is het mogelijk om ook zonder enige kennis van het bouwen van websites, een mooie website te maken die aan jouw wensen voldoet.

Screenshots Phoenix Website

Phoenix website ervaringen

Het is nu tijd dat we ook een blik gaan werpen op de ervaringen van gebruikers van de Phoenix software. Dit geeft jou een nog wat betere indicatie van of de aanschaf ervan het waard is. Zelf kijk ik hier namelijk ook altijd naar voordat ik een product koop. Hieronder staan enkele Phoenix website ervaringen.

Gebruikers geven vooral de resultaten aan die ze geboekt hebben. Zo is iemand van maandelijks 1000 bezoekers naar 100.000 bezoekers gegaan. Een enorme stijging. Iemand anders geeft weer aan dat hij het aantal bezoekers minimaal vijf keer heeft verdubbeld. Iemand anders gaf weer aan dat zij haar eerste verkoop eindelijk heeft gedaan, na het aanschaffen van Phoenix. Eerst lukte dit namelijk niet.

Ook over de gebruikservaring zijn mensen zeer te spreken. Er wordt gezegd dat de software erg makkelijk is in gebruik en dat jij alles wat je leert bij IMU, direct simpel toe kunt passen. Iedereen geeft wel aan dat zijn of haar business is gegroeid door middel van Phoenix software.

Op basis van deze Phoenix website ervaringen kun je concluderen dat mensen vrijwel unaniem positief zijn.

Prijs Phoenix website

Je zult ongetwijfeld begrijpen dat niets gratis is in de huidige samenleving. Dit geldt ook voor de Phoenix website software. Zelf kijk ik achteraf altijd naar wat ik aan het product heb gehad en vergelijk dit dan met de prijs die ik ervoor heb betaald. Op die manier kan ik concluderen of het mijn geld waard is geweest. 

Als ik dit toepas bij de Phoenix website, kan ik concluderen dat het absoluut mijn geld waard is geweest. In het begin had ik mijn twijfels, maar wanneer ik kijk naar de resultaten die ik heb geboekt, heb ik zeker geen spijt van mijn aankoop. En tof: een abonnement op Phoenix Premium geeft je meteen 2 websites en met Phoenix Ultimate kan je zelfs 5 websites maken.

Je kunt gebruikmaken van Phoenix software in de vorm van een abonnement. Wat kost een Phoenix website abonnement? Wanneer je een abonnement wilt afsluiten, betaal je een bedrag van €59 per maand voor Phoenix Premium. Ook heb je de optie om per jaar één betaling te doen. In dat geval betaal je €497 per jaar. Dit is verreweg de goedkoopste optie, want als je per maand betaalt, komt dat jaarlijks neer op een bedrag van €708. 

Het is begrijpelijk dat je niet direct bereid bent om dit bedrag op tafel te leggen. Misschien heb je nog twijfels. Daarom is er ook de optie om te beginnen met een trial. Dit is een proefperiode van 14 dagen waarbij je gebruikt kun maken van de software. Hierna besluit je of je door wilt met een abonnement of dat je het stop wilt zetten.

Maak gebruik van de phoenix website software

Een geoptimaliseerde website bouwen is voor velen niet makkelijk. Daarom kun je gebruikmaken van Phoenix Software. Hiermee kun je eenvoudig je website bouwen en optimaliseren. Op die manier genereer jij een goede klantenstroom naar jouw website.

Een direct resultaat hiervan is dan dat jij ook meer inkomsten zult behalen. Veel mensen hebben dit ook ondervonden en daarom zou je zeker kunnen concluderen dat het aanschaffen van Phoenix website software het meer dan waard is. Het is namelijk een fantastische tool voor zowel zoekmachine optimalisatie, als conversieoptimalisatie.

Heb jij nu ook interesse gekregen? Neem dan een kijkje bij de Phoenix software.

Handig overzicht

Interesse in andere krachtige tools om efficiënter en effectiever te ondernemen? Lees mijn uitgebreide artikel over efficiënter en effectiever ondernemen.

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App