enormail e-mailmarketing tool

Enormail Review 2021 | Compleet e-mailmarketing programma voor ondernemers | Probeer Enormail nu gratis!

Enormail is een gemakkelijk én compleet e-mailmarketing systeem, waarmee je je onderneming kunt laten groeien. Hoe meer je onderneming groeit, des te meer omzet je kunt behalen. En dat is uiteindelijk waar je het voor doet, toch? Ik heb zelf ervaren hoe fijn Enormail werkt en hoeveel voordeel er mee te behalen is.

En ik gun het jou ook om alles uit je bedrijf te halen en nog meer te genieten van waar het echt om draait: ondernemen. Want hoe makkelijker jij het jezelf maakt op het gebied van online marketing en e-mailmarketing, des te meer tijd er over blijft voor andere aspecten van het ondernemerschap.

Probeer Enormail nu 30 dagen gratis!

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App

Inhoud

Enormail review: De voordelen van Enormail op een rij

Vele ondernemers gingen je al voor. Denk hierbij aan zzp’ers, marketeers, retailers, maar ook coaches en freelancers. Het succes van Enormail staat vast en dat gaan steeds meer ondernemers ontdekken. 

Waarom? Omdat Enormail zo makkelijk en snel werkt! Bovendien is het programma van Nederlandse makers en daardoor helemaal Nederlands ingesteld. Werk je liever in het Engels, dan kun je de taalinstellingen zelf aanpassen. 

Verder is alle data die jij in Enormail opslaat beveiligd bij Nederlandse servers – AVG proof dus – en kun je altijd een snelle reactie verwachten van medewerkers van de helpdesk. Daardoor heb je altijd support binnen handbereik. 

Enormail biedt ook inbox garantie, wat betekent dat je e-mails direct in de inbox terechtkomen door moderne aflevertechnieken. 

Enormail biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een succesvolle e-mailmarketing strategie op te zetten. En zoals je inmiddels begrijpt is zo’n strategie onmisbaar voor elke ondernemer.

Het is namelijk dé manier om:

✅ Je contacten aan een funnel te verbinden; 
✅ Je netwerk te inspireren met professionele nieuwsbrieven; 
✅ Je business te laten groeien; 
✅ Tijd te besparen door processen te optimaliseren; 
✅ Doelgerichte informatie te versturen; 
✅ De openratio’s en klikratio’s te verbeteren; 
✅ Contacten onder te verdelen in relevante groepen met behulp van tags; 
✅ Slimme opt-in formulieren te ontwerpen; 
✅ Mailinglijsten te integreren en te koppelen aan softwareprogramma’s; 
✅ Overzichtelijke rapportages te ontvangen en statistieken te bekijken; 
✅ Op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier aan e-mailmarketing te doen; 
✅ Een Nederlandse helpdesk in te schakelen, wanneer dat nodig blijkt.

Check de korte video hieronder om te zien hoe gemakkelijk het werkt. 

Waarom ondernemers voor Enormail kiezen

Het is een compleet systeem dat heel gemakkelijk in gebruik is. Enormail maakt het uitrollen van een e-mailmarketingstrategie net zo eenvoudig als het versturen van één simpele e-mail. Het gebruiksgemak, de snelheid en de eenvoud vormen de succesformule voor Enormail.

Daarnaast draait het bedrijf al wat jaren mee en daardoor weet zij precies welke marketingmethodes werken. Het is de ideale manier om meer groei met je bedrijf te ervaren, want je kunt je klanten beter bereiken én nieuwe doelgroepen aanboren.

✅ Krijg nieuwe klanten: dankzij de slimme opt-in formulieren kunnen bezoekers op jouw website zich gemakkelijk inschrijven voor je mailinglijst en vervolgens nieuwe klanten, leden, leads of ambassadeurs worden.

✅ Bereik je bestaande klanten: dankzij volledig geautomatiseerde mailcampagnes kun je klanten gemakkelijk bereiken én op een persoonlijke manier benaderen. Dit doe je door te automatiseren, personaliseren en te verbinden – in die volgorde

✅ Vergroot je succes: dankzij de heldere rapportages van je campagnes kun je zien waar jouw doelgroep interesse in heeft en waarin niet. Die informatie kun je gebruiken om een volgende keer een nog sterkere en effectieve campagne op te zetten. Het is ook mogelijk om Google Analytics te koppelen aan je account, zodat je direct ziet wat je omzetresultaten zijn.

✅ E-mailmarketing zonder gedoe: het programma heeft alle functies die je nodig hebt, waardoor je allerlei soorten mailings kunt opstellen

Professionele nieuwsbrieven in een handomdraai met Enormail

Dankzij de gebruiksvriendelijke e-maildesigner van Enormail maak je gemakkelijk en snel een professionele nieuwsbrief. Je hebt hier niet eens technische kennis voor nodig, want de contentblokken staan al voor je klaar. Selecteer een blok dat jou aanspreekt en zet de gewenste content erin. Met een ‘lees meer’ of ‘koop nu’ knop erbij zal dat vast en zeker voor conversie zorgen! Het resultaat is een goed uitziende nieuwsbrief met nuttige informatie, die op alle apparaten (dus ook op smartphones) goed leesbaar is.  

Plaats je eigen logo in je nieuwsbrief, voer je gehele huisstijl door en koppel al je social media accounts voor de optimale beleving. Wanneer je één keer een mooie template hebt gemaakt, kun je deze opslaan en hergebruiken. Dit scheelt je enorm veel tijd en moeite in de toekomst! 

Wist je dat het ook mogelijk is om e-mails te personaliseren via Enormail? Zo kun je je ontvangers bij hun voornaam aanspreken. Je hoeft dat niet handmatig in te voeren. Dat doet Enormail gewoon voor je! Bovendien worden alle mailings die je in dit programma ontwerpt, goed weergegeven bij de verschillende e-mailproviders. Het maakt daarom niet uit of jouw ontvanger een e-mailaccount heeft bij Outlook, Apple, Yahoo of een andere provider. 

Enormail vs Mailchimp

Ga je voor een gratis e-mailmarketingprogramma zoals Mailchimp? Of kies je voor de betaalde versie Enormail? En waar zit hem nu eigenlijk het grote verschil in wanneer we deze twee partijen met elkaar vergelijken? Mailchimp is het meest populair in de e-mailmarketing, omdat zij gratis pakketten aanbiedt.

Maar ook bij Enormail krijg je de mogelijkheid om eerst gratis te testen, voordat je lid wordt. Daarnaast lijkt Mailchimp vooral voor grote bedrijven ideaal te zijn, maar minder geschikt voor kleine ondernemers.

Wanneer je een eenmanszaak hebt, lopen de kosten al snel op en betaal je voor functies die je waarschijnlijk niet nodig gaat hebben.

Waar je met Mailchimp eenvoudige mails kunt versturen naar klanten, kun je die maar beperkt personaliseren. Met Enormail kan dat wel. Je maakt er eenvoudig prachtige opt-in formulieren mee en hele mooi pop-ups. Dit ziet er niet alleen veel mooier uit, het is ook nog eens gemakkelijker dan in Mailchimp. En met één klik op de knop publiceer je die al op je website.

Dat is bij Mailchimp wat lastiger, waardoor dat meer tijd kost. Bovendien kun je bij Enormail allerlei templates gebruiken voor diverse doeleinden én ontvang je rapportages (in het Nederlands!) waar je echt iets aan hebt. Juist als je een startende ondernemer bent, heb je veel aan deze functie. Tot slot is de support van de klantenservice bij Mailchimp in het Engels en beperkt. Bij  bij Enormail gaat alles in het Nederlands.

Dat maakt het een stuk gemakkelijker wanneer je meer complexe vragen hebt. De conclusie? Enormail wint het van Mailchimp. Het is misschien wat duurder, maar je krijgt er veel meer kwaliteit en gemak voor terug!

Enormail review van anderen: hoe ervaren anderen Enormail?

“Onze omzet komt verreweg het grootste gedeelte voor uit e-mailmarketing. Ik zou Enormail zeker aanraden, vanwege de eenvoud van het systeem”, zegt Martijn (Community Manager). “Elke ondernemer kan met Enormail een goede e-mailmarketingstrategie voeren. You rock!”

En Gerda (Eigenaar in de reisbranche) vertelt: “Enormail is een zeer gebruiksvriendelijke tool met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding! Enormail is een essentieel onderdeel van onze marketingstrategie en we kunnen hiermee onze klanten optimaal informeren en inspireren.”

Seph (CEO van Positive Psychology) dat zij voornamelijk door e-mailmarketing een 7-figure business hebben opgebouwd en op een schaalbare manier relaties kunnen opbouwen. “Aan elke online ondernemer kan ik Enormail aanbevelen, vanwege het gebruiksgemak en de prijs.”

Seph (CEO van Positive Psychology) vertelt dat hij met zijn bedrijf voornamelijk door e-mailmarketing een 7-figure business heeft opgebouwd en op een schaalbare manier relaties heeft kunnen opbouwen. “Aan elke online-ondernemer kan ik Enormail aanbevelen, vanwege het gebruiksgemak en de prijs.” 

En ken je Harm van Wijk, de beleggingsexpert? Ook hij maakt tevreden gebruik van Enormail. “Ik kan hiermee een band opbouwen met klanten en hen verder helpen in hun leerproces over beleggen. Het feit dat het een Nederlands bedrijf is met een goede service, maakt het nog gemakkelijker!” 

Klaar voor de start? Probeer Enormail nu 30 dagen gratis!

Ben je er klaar voor om met Enormail aan de slag te gaan? Daar krijg je vast geen spijt van, want het bedrijf biedt 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je het programma eerst 30 dagen gratis uitproberen, zonder je betaalgegevens te hoeven opgeven.

Ontdek zelf hoe je gemakkelijk en snel meer klanten bereikt, je impact én omzet vergroot, e-mails verstuurd, aan klantrelaties bouwt en plezier ervaart. En je kunt bovendien opzeggen wanneer je maar wilt.

Doe je dit niet, dan laat je potentiële inkomsten liggen. En dat is natuurlijk ontzettend zonde. Voorkom daarom dat je de plank misslaat met je bedrijf en zet een effectieve e-mailmarketingstrategie op met behulp van Enormail.

Handig om te weten over Enormail

Je hoeft niet direct een pakket te kiezen, wanneer je Enormail 30 dagen gaat testen.

Je mag tijdens deze proefperiode alle functies testen waar het programma over beschikt en pas aan het eind van die periode kun je kiezen welk pakket je wilt.

Je betaalgegevens vul je pas op dat moment in, wanneer jij er helemaal zeker van bent dat je wilt upgraden naar een betaald pakket. Betalen kan overigens met iDeal en Bancontact of via automatische incasso via je bank of PayPal. Sluit je een jaarabonnement af, dan ontvang je twee maanden Enormail gratis.

Elke maand kun je je account upgraden, downgraden of zelfs opzeggen. Daardoor zit je nergens aan vast. Enormail gelooft namelijk niet in langlopende contracten of gedoe met schriftelijke opzegprocedures. Gebruiksgemak staat hier écht hoog in het vaandel, zoals je ziet!

Overstappen van een ander e-mailmarketing programma naar Enormail?

Heb je al een contactenlijst in een ander programma opgebouwd?

Geen zorgen, je kunt deze handig overzetten naar Enormail, dankzij de handige importeer-tool. En wil je je account toch opzeggen, dan kun je je contactenlijst gewoon meenemen. Daardoor raak je je waardevolle contacten nooit kwijt!

Nederlandse support van Enormail

Heb je toch vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Enormail, gewoon in het Nederlands en tijdens Nederlandse kantoortijden.

Bovendien heeft Enormail een kennisbank waar heel veel informatie te vinden is in de zorgvuldig opgestelde handleidingen.

Dus wellicht kun je daar het antwoord op je vragen al vinden. Ook zijn er tal van blogs geschreven door Enormail, waarin allerlei handige informatie staat die jou als ondernemer op weg zal helpen.

Neem een kijkje en ontdek dit handige e-mailmarketingprogramma op je eigen tempo. Ondernemen is wellicht een vak apart, maar wanneer je Enormail inschakelt, zal er een last van je ondernemersschouders vallen!

Handig overzicht over krachtige tools buiten Enormail

Interesse in andere krachtige tools om efficiënter en effectiever te ondernemen? Lees mijn uitgebreide artikel over efficiënter en effectiever ondernemen.

Enormail Review: Meest gestelde vragen over Enormail

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Dan is de kans groot dat jouw vraag hieronder beantwoord wordt. Wij hebben de meest gestelde vragen namelijk al opgezocht en uitgewerkt. Doe er je voordeel mee! 
 


PS. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat hem dan onder dit artikel achter in een reactie. Dan doen we ons best om zo snel mogelijk op je vraag te reageren.

Enormail review vRaag 1: Hoeveel kost een Enormail abonnement?

Bij Enormail betaal je niet per mailing of voor uitgeschreven of dubbele contacten.

Je mag bovendien onbeperkt verzenden.

Daarmee bewijst Enormail dat e-mailmarketing helemaal niet zo duur hoeft te zijn.

Heb je genoeg aan 2.500 contacten, dan kun je onbeperkt mailings naar hen versturen voor €12,50 per maand bij een jaarlijkse betaling. 

Hoe meer contacten je nodig hebt, des te meer je betaalt voor je abonnement. Zo kun je voor €25 per maand bij een jaarlijkse betaling al 10.000 contacten onbeperkt mailen.

Verwacht je uiteindelijk 150.000 contacten of meer te hebben? Neem dan contact op met de klantenservice van Enormail om te mogelijkheden daarvoor te bespreken. Alle genoemde prijzen zijn te vinden op de website van Enormail.  

Let op: alle prijzen zijn exclusief 21% btw.

Enormail review vraag 2: Hoe scoor ik Enormail korting?

Het is begrijpelijk als je liever niet te veel betaalt. Gelukkig doe je dat bij Enormail ook niet.

Niet echt korting, maar het is voordeliger om per jaar te betalen dan per maand. In het geval van een jaarlijkse betaling, krijg je namelijk twee maanden Enormail gratis! Dat scheelt weer in de portemonnee.

En ik mag je 25% korting aanbieden op het Mammoet -abonnement. Die kan je alleen verzilveren als je via deze link een proefaccount aanmaakt. Geen zorgen, je kan Enormail gewoon eerst 30 dagen gratis proberen en als je besluit tot een Mammoet abonnement krijg je levenslang 25% korting (tenzij je je abbo opzegt natuurlijk).

Enormail review vraag 3: Wat zijn de voordelen van e-mailmarketing?

E-mailmarketing kent tal van voordelen. Het is dan ook niet voor niets dat e-mailmarketing zo’n veelgebruikte tool is door ondernemers en bedrijven. Hieronder lees je precies wat de e-mailmarketing voordelen zoal zijn: 

✅ Je bereikt gemakkelijk en snel je doelgroep; 
✅ Het klantcontact kan eenvoudig onderhouden worden; 
✅ Je kunt in een handomdraai een mooie, professionele e-mail versturen; 
✅ E-mailmarketing werkt beter dan berichten op social media plaatsen; 
✅ E-mails via e-mailmarketing worden redelijk goed geopend en gelezen; 
✅ Het helpt om de klantrelatie te versterken, wat in de toekomst voor nieuwe sales kan zorgen; 
✅ Het zorgt voor meer bezoekers op je website; 
✅ De resultaten zijn goed te meten; 
✅ Goede resultaten worden gemakkelijk herhaald; 
✅ Minder goede resultaten kunnen voortaan voorkomen worden; 
✅ Ondanks de anonimiteit van het internet blijf je dankzij e-mailmarketing persoonlijk in contact met klanten (als je dat wilt); 
✅ Je kunt doelgerichte informatie versturen naar specifieke ontvangers; 
✅ Het is goedkoop én duurzaam; 
✅ Het krijgen van abonnees op je mailinglijst gaat vrijwel vanzelf, wanneer je een goede funnel opzet. 

Enormail review vraag 4: Wat zijn de nadelen van e-mailmarketing?

Wil je ook weten wat nadelen van e-mailmarketing zijn? Dat zijn er gelukkig niet zoveel. Als we dan toch moeten benoemen wat er minder goed werkt aan deze tool, dan zijn het de volgende punten: 

❌ E-mailmarketing heeft een slechter imago gekregen doordat het ook veel door spammers wordt ingezet (heel vaak heel veel informatie versturen) 

❌ E-mailmarketing wordt ook door fraudeurs ingezet om mensen op te lichten (bijvoorbeeld door een neppe betaallink waarmee je rekening wordt leeggehaald); 

❌ Je mag niet zomaar naar iedereen een commerciële e-mail versturen. Daar zijn regels aan verbonden. Als je je niet goed in die regel- en wetgeving verdiept, kan dat problemen veroorzaken; 

❌ Het up-to-date houden van je contactenlijst kost veel tijd en moeite. Als je dit niet laat automatiseren, is dat een flink nadeel. 

Enormail review vraag 5: Kan iedere ondernemer gebruikmaken van Enormail?

Ja, iedere ondernemer kan Enormail gebruiken. Al meer dan 1.500 ondernemers, marketeers, freelancers, zzp’ers, coaches, mkb’ers en retailers zijn je voorgegaan.

Het maakt niet uit of je een beginnende ondernemer bent met een relatief kleine contactenlijst of dat je al een aantal jaren meedraait met je onderneming.

Het aantal contacten dat je wilt kunnen benaderen, stel je gemakkelijk zelf in. En merk je dat je uit het gekozen abonnement groeit, dan pas je dit zo aan.

Enormail groeit met je mee! 


Enormail review vraag 6: Wat als Enormail mij niet bevalt?

Je kunt je Enormail abonnement in alle gevallen eerst 30 dagen gratis uitproberen. Zo heb je voldoende tijd om te ontdekken of het iets voor jou is.

Besluit je klant te blijven en met deze e-mailmarketingtool aan de slag te gaan? Dan kun je altijd alsnog opzeggen wanneer jij dat wilt.

Bij Enormail worden namelijk geen langlopende contracten of schriftelijke opzegprocedures gehanteerd. Dat scheelt een hoop gedoe! 

Enormail review vraag 7: Wat is e-mailmarketing?

Laten we beginnen met wat e-mailmarketing in elk geval NIET is. Het is niet het versturen van nieuwsbrieven of ‘spam’, zoals veel mensen soms onterecht denken. 

E-mailmarketing omvat WEL alle vormen van marketing die via e-mail plaatsvinden. Het is tevens een veelgebruikte tool door ondernemers om (potentiële) klanten te bereiken en het succes van hun bedrijf te vergroten.  

Het begint bij het verzamelen van e-mailadressen en het vastleggen ervan in een e-mailmarketing programma. Zo kun je de verzamelde e-mailadressen gebruiken voor je klantenbestand.  

Daarna is het van belang dat je zorgt dat e-mailproviders jouw mails accepteren en doorlaten. De kans is namelijk groot dat je in de map met ongewenste e-mails terechtkomt, omdat Outlook dat zo besluit.

Belangrijk hierbij is om zoveel mogelijk foutieve of nep e-mailadressen uit je lijst te filteren. Hoe meer geïnteresseerde ontvangers jij met je e-mails bereikt, des te lager het aantal niet geopende mails of uitschrijvingen zal zijn. En dat is positief. 

Hoe beter je dit aanpakt, des te beter een e-mailprovider jou als afzender zal beoordelen. Dat verkleint direct de kans dat je tussen de ongewenste e-mails belandt.  

Tot slot is het van belang dat je relevante e-mails verstuurt, zodat ontvangers blijven lezen en zich niet afmelden.

Merk je dat er mensen zijn die jouw mails helemaal niet openen? Dan kun je ze beter uit je contactenlijst verwijderen om een negatieve beoordeling vanuit de e-mailprovider te voorkomen. 

Enormail review vraag 8: Welke soorten mailings kun je versturen?

Via e-mailmarketing kun je verschillende soorten e-mails versturen. Deze worden ook wel mailings genoemd. De meeste mailings die verstuurd worden, zijn nieuwsbrieven die informatie bevatten en e-mails die worden verzonden naar aanleiding van de aankoop van een product. Veel van zulke e-mails worden geautomatiseerd en dus automatisch naar de ontvanger verstuurd.  Over het algemeen worden de volgende typen mails het meeste gebruikt:

  • Nieuwsbrieven: deze worden verstuurd met als doel om iets te verkopen. Er worden vaak woorden gebruikt zoals ‘korting’, ‘gratis’ en ‘aanbieding’ om de nieuwsgierigheid van de ontvanger te wekken en hem of haar iets te laten kopen. 

  • Geautomatiseerde e-mails: dit is een reeks gepersonaliseerde e-mails die doelbewust wordt verstuurd naar een specifieke groep mensen. Ook hierbij is het doel om iets te verkopen, maar dan vooral door eerst een goede relatie op te bouwen met de potentiële klant. Denk hierbij aan spaarsystemen of cadeautjes voor bepaalde gelegenheden, zoals een verjaardag. 
  • 
Informatieve mailings: deze verstuur je bijvoorbeeld om een ontvanger op de hoogte te brengen van de bestelstatus. 

  • Serviceberichten: gaan er bepaalde dingen wijzigen binnen jouw bedrijf of algemene voorwaarden? Dan kan het nuttig zijn om je klanten daar via een servicebericht van op de hoogte te stellen. 

Enormail review vraag 9: Waarom is e-mailmarketing zo belangrijk?

Anno 2021 is het belang van e-mailmarketing helaas nog steeds niet voor alle ondernemers even duidelijk. Maar wist je dat dit een van de meest effectieve vormen van direct marketing is die er op dit moment bestaan? E-mailmarketing helpt je om niet alleen voorafgaand aan een aankoop met de klant in contact te zijn, maar ook tijdens het gebruik ervan en in de periode erna. 

Je kunt er heel eenvoudig welkomst e-mails mee versturen, om tussentijdse evaluaties vragen en aan aftersales doen. Op die manier blijf je tijdens het hele gebruiksproces, van begin tot eind, in contact met de klant. En hoe beter de klantbeleving is, des te meer kans dat de klant trouw blijft aan jouw merk of product.  

Verder is e-mailmarketing vrij goedkoop, want je hebt niets te maken met verzendkosten, concurrentie en productiekosten. Je verstuurt simpelweg e-mails naar mensen die geïnteresseerd zijn en dat kan leiden tot nog meer leads en sales. Enormail maakt dit voor ondernemers mogelijk! 
Bovendien kun je na afloop je resultaten van je campagnes meten en zie je precies wat werkt en niet. Herhaal wat een succes was en neem afstand van ideeën die weinig tot niets hebben opgeleverd. Daar leer je van! 

Probeer Enormail nu 30 dagen gratis! Heb je vragen over deze Enormail review? Begrijpelijk! Stel ze gerust in de comments en ik zal zo snel mogelijk reageren. Dank je wel voor het lezen van deze Enormail review.

Share on facebook
Deel
Share on linkedin
Deel
Share on email
Verstuur
Share on whatsapp
App