enormail e-mailmarketing tool

Enormail: e-mailmarketing voor ondernemers

Enormail is een gemakkelijk én compleet e-mailmarketing systeem, waarmee je je onderneming kunt laten groeien. Hoe meer je onderneming groeit, des te meer omzet je kunt behalen. En dat is uiteindelijk waar je het voor doet, toch? Ik heb zelf ervaren hoe fijn Enormail werkt en hoeveel voordeel er mee te behalen is.

En ik gun het jou ook om alles uit je bedrijf te halen en nog meer te genieten van waar het echt om draait: ondernemen. Want hoe makkelijker jij het jezelf maakt op het gebied van online marketing en e-mailmarketing, des te meer tijd er over blijft voor andere aspecten van het ondernemerschap 🙂

Inhoud

Waarom is e-mailmarketing zo belangrijk?

Anno 2021 is het belang van e-mailmarketing helaas nog steeds niet voor alle ondernemers even duidelijk. Maar wist je dat dit een van de meest effectieve vormen van direct marketing is die er op dit moment bestaan? E-mailmarketing helpt je om niet alleen voorafgaand aan een aankoop met de klant in contact te zijn, maar ook tijdens het gebruik ervan en in de periode erna.

Je kunt er heel eenvoudig welkomst e-mails mee versturen, om tussentijdse evaluaties vragen en aan aftersales doen. Op die manier blijf je tijdens het hele gebruiksproces, van begin tot eind, in contact met de klant. En hoe beter de klantbeleving is, des te meer kans dat de klant trouw blijft aan jouw merk of product. Enormail maakt dit voor ondernemers mogelijk!

De voordelen van Enormail op een rij

Vele ondernemers gingen je al voor. Denk hierbij aan zzp’ers, marketeers, retailers, maar ook coaches en freelancers. Het succes van Enormail staat vast en dat gaan steeds meer ondernemers ontdekken.

Waarom? Omdat Enormail zo makkelijk en snel werkt! Bovendien is het programma van Nederlandse makers en daardoor helemaal Nederlands ingesteld. Werk je liever in het Engels, dan kun je de taalinstellingen zelf aanpassen.

Verder is alle data die jij in Enormail opslaat beveiligd bij Nederlandse servers – AVG proof dus – en kun je altijd een snelle reactie verwachten van medewerkers van de helpdesk. Daardoor heb je altijd support binnen handbereik. Enormail biedt ook inbox garantie, wat betekent dat je e-mails direct in de inbox terechtkomen door moderne aflevertechnieken.

Enormail biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt om een succesvolle e-mailmarketing strategie op te zetten. En zoals je inmiddels begrijpt is zo’n strategie onmisbaar voor elke ondernemer. Het is namelijk dé manier om:

 • Je contacten aan een funnel te verbinden
 • Je netwerk te inspireren met professionele nieuwsbrieven
 • Doelgerichte informatie te versturen
 • De openratio’s en klikratio’s te verbeteren
 • Contacten onder te verdelen in relevante groepen met behulp van tags
 • Slimme opt-in formulieren te ontwerpen
 • Mailinglijsten te integreren en te koppelen aan softwareprogramma’s
 • Overzichtelijke rapportages te ontvangen en statistieken te bekijken
Check de korte video hieronder om te zien hoe gemakkelijk het werkt.

Waarom ondernemers voor Enormail kiezen

Het is een compleet systeem dat heel gemakkelijk in gebruik is. Enormail maakt het uitrollen van een e-mailmarketingstrategie net zo eenvoudig als het versturen van één simpele e-mail. Het gebruiksgemak, de snelheid en de eenvoud vormen de succesformule voor Enormail.

Daarnaast draait het bedrijf al wat jaren mee en daardoor weet zij precies welke marketingmethodes werken. Het is de ideale manier om meer groei met je bedrijf te ervaren, want je kunt je klanten beter bereiken én nieuwe doelgroepen aanboren.

 1. Krijg nieuwe klanten: dankzij de slimme opt-in formulieren kunnen bezoekers op jouw website zich gemakkelijk inschrijven voor je mailinglijst en vervolgens nieuwe klanten, leden, leads of ambassadeurs worden.
 2. Bereik je klanten: dankzij volledig geautomatiseerde mailcampagnes kun je klanten gemakkelijk bereiken én op een persoonlijke manier benaderen. Dit doe je door te automatiseren, personaliseren en te verbinden – in die volgorde!
 3. Vergroot je succes: dankzij de heldere rapportages van je campagnes kun je zien waar jouw doelgroep interesse in heeft en waarin niet. Die informatie kun je gebruiken om een volgende keer een nog sterkere en effectieve campagne op te zetten. Het is ook mogelijk om Google Analytics te koppelen aan je account, zodat je direct ziet wat je omzetresultaten zijn.

Enormail vs Mailchimp

Ga je voor een gratis e-mailmarketingprogramma zoals Mailchimp? Of kies je voor de betaalde versie Enormail? En waar zit hem nu eigenlijk het grote verschil in wanneer we deze twee partijen met elkaar vergelijken? Mailchimp is het meest populair in de e-mailmarketing, omdat zij gratis pakketten aanbiedt.

Maar ook bij Enormail krijg je de mogelijkheid om eerst gratis te testen, voordat je lid wordt. Daarnaast lijkt Mailchimp vooral voor grote bedrijven ideaal te zijn, maar minder geschikt voor kleine ondernemers.

Wanneer je een eenmanszaak hebt, lopen de kosten al snel op en betaal je voor functies die je waarschijnlijk niet nodig gaat hebben.

Waar je met Mailchimp eenvoudige mails kunt versturen naar klanten, kun je die maar beperkt personaliseren. Met Enormail kan dat wel. Je maakt er eenvoudig prachtige opt-in formulieren mee en hele mooi pop-ups. Dit ziet er niet alleen veel mooier uit, het is ook nog eens gemakkelijker dan in Mailchimp. En met één klik op de knop publiceer je die al op je website.

Dat is bij Mailchimp wat lastiger, waardoor dat meer tijd kost. Bovendien kun je bij Enormail allerlei templates gebruiken voor diverse doeleinden én ontvang je rapportages (in het Nederlands!) waar je echt iets aan hebt. Juist als je een startende ondernemer bent, heb je veel aan deze functie. Tot slot is de support van de klantenservice bij Mailchimp in het Engels en beperkt. Bij  bij Enormail gaat alles in het Nederlands.

Dat maakt het een stuk gemakkelijker wanneer je meer complexe vragen hebt. De conclusie? Enormail wint het van Mailchimp. Het is misschien wat duurder, maar je krijgt er veel meer kwaliteit en gemak voor terug!

Enormail review; de ervaringen van anderen

“Onze omzet komt verreweg het grootste gedeelte voor uit e-mailmarketing. Ik zou Enormail zeker aanraden, vanwege de eenvoud van het systeem”, zegt Martijn (Community Manager). “Elke ondernemer kan met Enormail een goede e-mailmarketingstrategie voeren. You rock!” En Gerda (Eigenaar in de reisbranche) vertelt: “Enormail is een zeer gebruiksvriendelijke tool met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding! Enormail is een essentieel onderdeel van onze marketingstrategie en we kunnen hiermee onze klanten optimaal informeren en inspireren.”

Tot slot vertelt Seph (CEO van Positive Psychology) dat zij voornamelijk door e-mailmarketing een 7-figure business hebben opgebouwd en op een schaalbare manier relaties kunnen opbouwen. “Aan elke online ondernemer kan ik Enormail aanbevelen, vanwege het gebruiksgemak en de prijs.”

Klaar voor de start? Probeer Enormail nu 30 dagen gratis!

Ben je er klaar voor om met Enormail aan de slag te gaan? Daar krijg je vast geen spijt van, want het bedrijf biedt 100% tevredenheidsgarantie. Zo kun je het programma eerst 30 dagen gratis uitproberen, zonder je betaalgegevens te hoeven opgeven.

Ontdek zelf hoe je gemakkelijk en snel meer klanten bereikt, je impact én omzet vergroot, e-mails verstuurd, aan klantrelaties bouwt en plezier ervaart. En je kunt bovendien opzeggen wanneer je maar wilt.

Doe je dit niet, dan laat je potentiële inkomsten liggen. En dat is natuurlijk ontzettend zonde. Voorkom daarom dat je de plank misslaat met je bedrijf en zet een effectieve e-mailmarketingstrategie op met behulp van Enormail.

Handig om te weten

Je hoeft niet direct een pakket te kiezen, wanneer je Enormail 30 dagen gaat testen.

Je mag tijdens deze proefperiode alle functies testen waar het programma over beschikt en pas aan het eind van die periode kun je kiezen welk pakket je wilt.

Je betaalgegevens vul je pas op dat moment in, wanneer jij er helemaal zeker van bent dat je wilt upgraden naar een betaald pakket. Betalen kan overigens met iDeal en Bancontact of via automatische incasso via je bank of PayPal. Sluit je een jaarabonnement af, dan ontvang je twee maanden Enormail gratis.

Elke maand kun je je account upgraden, downgraden of zelfs opzeggen. Daardoor zit je nergens aan vast. Enormail gelooft namelijk niet in langlopende contracten of gedoe met schriftelijke opzegprocedures. Gebruiksgemak staat hier écht hoog in het vaandel, zoals je ziet!

Overstappen?

Heb je al een contactenlijst in een ander programma opgebouwd?

Geen zorgen, je kunt deze handig overzetten naar Enormail, dankzij de handige importeer-tool. En wil je je account toch opzeggen, dan kun je je contactenlijst gewoon meenemen. Daardoor raak je je waardevolle contacten nooit kwijt!

Nederlandse support

Heb je toch vragen of kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Enormail, gewoon in het Nederlands. Bovendien heeft Enormail een kennisbank waar heel veel informatie te vinden is in de zorgvuldig opgestelde handleidingen.

Dus wellicht kun je daar het antwoord op je vragen al vinden. Ook zijn er tal van blogs geschreven door Enormail, waarin allerlei handige informatie staat die jou als ondernemer op weg zal helpen. Neem een kijkje en ontdek dit handige e-mailmarketingprogramma op je eigen tempo. Ondernemen is wellicht een vak apart, maar wanneer je Enormail inschakelt, zal er een last van je ondernemersschouders vallen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *