Online werken en ondernemen is vrijwel onmogelijk zonder online tools ofwel software programma’s. In deze rubriek vind je software voor desktop en smartphones voor allerlei doeleinden, allemaal relevant voor het bouwen van een business online.

Dit is geen uitputtend overzicht en je kan er geen rechten aan ontlenen. Ik houd deze site  zo goed mogelijk bij en deel mijn inschatting of ervaring met je. Sommige van de links naar software zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine vergoeding krijgt als je op de link klikt. Dit doe ik alleen voor die software waar ik achter sta en in de meeste gevallen werk ik er zelf mee.

Inhoud

Video

Video bewerken

Schermopnames maken

Video’s opslaan

• Youtube
  • Vimeo
  • Wistia

Animatie-video’s

Lees hier het artikel: Laat je business groeien met animated video

Website

Hostingproviders

Lees hier het artikel: Groene en Nederlandse hosting providers

Website makers

Lees hier het artikel: 6 Websitemakers vergeleken

WordPress content builders